16-то място за VW
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не знам какво толкова чудно има да е на 16 място.Има къде по хубави и здрави коли от Фолксвагена! Това че караме vw не значи, че са най здравите и добри коли!А Билд-а си го купувам всеки брой.а че не съм си взел японска кола е само че няма кой да я подържа и ремонтира качествено!Та затова си взех прост Голф,че да му разбирам малко от малко аз!И майсторите де 

Последна промяна от H2O на Чет 28 юни 2007 21:12, променено общо 1 път.
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
H2O написа:Аз не знам какво толкова чудно има да е на 16 място.Има къде по хубави и здрави коли от Фолксвагена! Това че караме vw че са най здравите и добри коли!А Билд-а си го купувам всеки брой.а че не съм си взел японска кола е само че няма кой да я подържа и ремонтира качествено!Та затова си взех прост Голф,че да му разбирам малко от малко аз!И майсторите де
Колега VW са се доказали с доста автомобили като здравина пример : Голф 1,2 Пасатите от 88 мисля ,че почваха до 96 г. Голф 4 тепърва се доказва . Това ,че някакво списание плюе по някои нищо не значи ( всичко е въпрос на пари ) 100% знам ,че ако си плащаш ще те похвалят .
P.S. Колко ли трябва да дам за да напишат ,че моята кола е УНИКАТ и няма друга като нея

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Господа,господството на VW се изчерпва с моделите на голф2,особено на пасат б3 и корадо,всичко след това е пълно сриване на репутацията,това важи за прехвалените мерцедес и бмв и всичко що е немско след 96година.Японците винаги са били на ниво и ще бъдат щото има дисциплина от хилядолетия,а самото им общество е изградено на базата да се развиват и търсят съвършенство демек никога на зад.Който веднъж е сменил колата с японска не се е качил на европейска и това е то.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Madj0 написа:H2O написа:Аз не знам какво толкова чудно има да е на 16 място.Има къде по хубави и здрави коли от Фолксвагена! Това че караме vw че са най здравите и добри коли!А Билд-а си го купувам всеки брой.а че не съм си взел японска кола е само че няма кой да я подържа и ремонтира качествено!Та затова си взех прост Голф,че да му разбирам малко от малко аз!И майсторите де
Колега VW са се доказали с доста автомобили като здравина пример : Голф 1,2 Пасатите от 88 мисля ,че почваха до 96 г. Голф 4 тепърва се доказва . Това ,че някакво списание плюе по някои нищо не значи ( всичко е въпрос на пари ) 100% знам ,че ако си плащаш ще те похвалят .
P.S. Колко ли трябва да дам за да напишат ,че моята кола е УНИКАТ и няма друга като нея
ама тестовете за гуми на ауто билд ги четете и признавате, нали

- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Danny boy написа:Господа,господството на VW се изчерпва с моделите на голф2,особено на пасат б3 и корадо,всичко след това е пълно сриване на репутацията,това важи за прехвалените мерцедес и бмв и всичко що е немско след 96година.Японците винаги са били на ниво и ще бъдат щото има дисциплина от хилядолетия,а самото им общество е изградено на базата да се развиват и търсят съвършенство демек никога на зад.Който веднъж е сменил колата с японска не се е качил на европейска и това е то.
Първата колица влязла в семеиството след ладичките беше Мазда 626 94 г 2.0 . На нея се научих да карам , нея блъснах за пъри път ( и други работи за 1-ви път ) Все още като се сетя как изглежда таблото и ми се

Как да не си го купи човек

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Danny boy написа:Господа,господството на VW се изчерпва с моделите на голф2,особено на пасат б3 и корадо,всичко след това е пълно сриване на репутацията,това важи за прехвалените мерцедес и бмв и всичко що е немско след 96година.Японците винаги са били на ниво и ще бъдат щото има дисциплина от хилядолетия,а самото им общество е изградено на базата да се развиват и търсят съвършенство демек никога на зад.Който веднъж е сменил колата с японска не се е качил на европейска и това е то.

Стига с тия японски коли, щото има толко много кенефи дето са излезнали от там

До към 2000-та, та че и до наши дни голяма част от японските автомобили имат едни от най-скапаните и постни интериори.
Влезни в S600 и след това в Лексус LS600 и интериора на Лексува ще ти се стори като дялан с брадвата (това важи и за останалите модели на фирмата сравнение с БМВ/Ауди/МБ) и т.н, че даже не ми се изрежда.
А пък за дървения дори и в голяма част от произведените в наши дни японски автомобили е достатъчно да видиш дървения ключ за запалване, гадната метална ключалка (където се поставя), бутоните за ел.стъклата и това да те отврати от автомобила, да не споменава за други дето са дялани с брадва.
Субару за 70 и 100хил.лв като му отвориш капака на мотора няма амортисьор, а трярба да го подпреш с пръчка

Духалките в Лексус изглеждат като взети назаем от някоя евтина Тойота.

IS и SC Лексусите имат доста бъгове

Тойота Авензис също, доста от Королите и т.н

Да не говорим, че повечето Японски марки автомобили дето се продават в Е-па са толкова японски колкото аз съм Китаец.
За Нисан няма да пиша щото 90% последните им модели са трагични от към, качество, изпълнение, зглобка и вложени материали.
Патфайндера е трагедия от към интериор, Микра, Тиида.
И стига с тия списания и по-конкретно Аутобилд, щото ако всичко беше така както е описано там
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ким написа:Пасат Б2
И то комбито

Относно руските автомобили са пълна скръб, добре че поне частите им са без пари та се стягат редовно. Вземете пример от една Лада Нива, че тя чисто нова за една година раждясва повече, отколкото един 15 годишен Опел Кадет и вътре всичко почва сериозно да трака

Руснака освен оръжие, танкове и самолети, друго не може да прави

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”