16-то място за VW

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Чет 28 юни 2007 20:29

Аз не знам какво толкова чудно има да е на 16 място.Има къде по хубави и здрави коли от Фолксвагена! Това че караме vw не значи, че са най здравите и добри коли!А Билд-а си го купувам всеки брой.а че не съм си взел японска кола е само че няма кой да я подържа и ремонтира качествено!Та затова си взех прост Голф,че да му разбирам малко от малко аз!И майсторите де :D

Последна промяна от H2O на Чет 28 юни 2007 21:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Чет 28 юни 2007 20:45

H2O написа:Аз не знам какво толкова чудно има да е на 16 място.Има къде по хубави и здрави коли от Фолксвагена! Това че караме vw че са най здравите и добри коли!А Билд-а си го купувам всеки брой.а че не съм си взел японска кола е само че няма кой да я подържа и ремонтира качествено!Та затова си взех прост Голф,че да му разбирам малко от малко аз!И майсторите де :D

Колега VW са се доказали с доста автомобили като здравина пример : Голф 1,2 Пасатите от 88 мисля ,че почваха до 96 г. Голф 4 тепърва се доказва . Това ,че някакво списание плюе по някои нищо не значи ( всичко е въпрос на пари ) 100% знам ,че ако си плащаш ще те похвалят .
P.S. Колко ли трябва да дам за да напишат ,че моята кола е УНИКАТ и няма друга като нея :D

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Чет 28 юни 2007 20:53

Господа,господството на VW се изчерпва с моделите на голф2,особено на пасат б3 и корадо,всичко след това е пълно сриване на репутацията,това важи за прехвалените мерцедес и бмв и всичко що е немско след 96година.Японците винаги са били на ниво и ще бъдат щото има дисциплина от хилядолетия,а самото им общество е изградено на базата да се развиват и търсят съвършенство демек никога на зад.Който веднъж е сменил колата с японска не се е качил на европейска и това е то.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 28 юни 2007 20:56

Madj0 написа:
H2O написа:Аз не знам какво толкова чудно има да е на 16 място.Има къде по хубави и здрави коли от Фолксвагена! Това че караме vw че са най здравите и добри коли!А Билд-а си го купувам всеки брой.а че не съм си взел японска кола е само че няма кой да я подържа и ремонтира качествено!Та затова си взех прост Голф,че да му разбирам малко от малко аз!И майсторите де :D

Колега VW са се доказали с доста автомобили като здравина пример : Голф 1,2 Пасатите от 88 мисля ,че почваха до 96 г. Голф 4 тепърва се доказва . Това ,че някакво списание плюе по някои нищо не значи ( всичко е въпрос на пари ) 100% знам ,че ако си плащаш ще те похвалят .
P.S. Колко ли трябва да дам за да напишат ,че моята кола е УНИКАТ и няма друга като нея :D

ама тестовете за гуми на ауто билд ги четете и признавате, нали :lol: :lol:

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Чет 28 юни 2007 21:05

Danny boy написа:Господа,господството на VW се изчерпва с моделите на голф2,особено на пасат б3 и корадо,всичко след това е пълно сриване на репутацията,това важи за прехвалените мерцедес и бмв и всичко що е немско след 96година.Японците винаги са били на ниво и ще бъдат щото има дисциплина от хилядолетия,а самото им общество е изградено на базата да се развиват и търсят съвършенство демек никога на зад.Който веднъж е сменил колата с японска не се е качил на европейска и това е то.

Първата колица влязла в семеиството след ладичките беше Мазда 626 94 г 2.0 . На нея се научих да карам , нея блъснах за пъри път ( и други работи за 1-ви път ) Все още като се сетя как изглежда таблото и ми се :WC а като се сетя за цените на частите се радвам на аломиниевите ми носачи . Чупеше се доволно , но не чак толкова колко следващата западна кола АЛФА 164 :bishop . Не си мислете че Мазда , Хонда и незнам си кво си са по здрави особено по тея пътища .

Как да не си го купи човек Изображение

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Чет 28 юни 2007 21:26

Кой къде в какви класации на коя позиция поставя VW не ме интересува честно казано :lol: Цял живот съм расла с VW и цял живот ще обичам тези коли : vw fen

Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Чет 28 юни 2007 21:45

musura написа:Аз доколкото стоплих, май иде реч за класация на база тестовете на ауто-билд, а там са тествали само Туаран и няма как да поставят Шкода примерно пред VW :)

Що пък да не може :hmmmm mhihi mhihi

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Чет 28 юни 2007 21:58

Защо мислите че япоснските кошници са много здрави.
Искам да го видя авенсиса след 15 години как ще изглежда и как ще дими талигата.
Само VW : vw fen

Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Чет 28 юни 2007 22:10

В тоя ред на мисли-имам 34годишна Жигула.Искам да видя всякъква серийна западна кола на толкова години да върви така и да минава оттам където минава баба Жужа :lol: Но това не значи, че е най-невероятната кола на света :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 28 юни 2007 22:25

Danny boy написа:Господа,господството на VW се изчерпва с моделите на голф2,особено на пасат б3 и корадо,всичко след това е пълно сриване на репутацията,това важи за прехвалените мерцедес и бмв и всичко що е немско след 96година.Японците винаги са били на ниво и ще бъдат щото има дисциплина от хилядолетия,а самото им общество е изградено на базата да се развиват и търсят съвършенство демек никога на зад.Който веднъж е сменил колата с японска не се е качил на европейска и това е то.

mhihi mhihi
Стига с тия японски коли, щото има толко много кенефи дето са излезнали от там :wink:
До към 2000-та, та че и до наши дни голяма част от японските автомобили имат едни от най-скапаните и постни интериори.
Влезни в S600 и след това в Лексус LS600 и интериора на Лексува ще ти се стори като дялан с брадвата (това важи и за останалите модели на фирмата сравнение с БМВ/Ауди/МБ) и т.н, че даже не ми се изрежда.

А пък за дървения дори и в голяма част от произведените в наши дни японски автомобили е достатъчно да видиш дървения ключ за запалване, гадната метална ключалка (където се поставя), бутоните за ел.стъклата и това да те отврати от автомобила, да не споменава за други дето са дялани с брадва.
Субару за 70 и 100хил.лв като му отвориш капака на мотора няма амортисьор, а трярба да го подпреш с пръчка :idea:
Духалките в Лексус изглеждат като взети назаем от някоя евтина Тойота.

:idea:

IS и SC Лексусите имат доста бъгове :!:
Тойота Авензис също, доста от Королите и т.н :idea:

Да не говорим, че повечето Японски марки автомобили дето се продават в Е-па са толкова японски колкото аз съм Китаец.

За Нисан няма да пиша щото 90% последните им модели са трагични от към, качество, изпълнение, зглобка и вложени материали.
Патфайндера е трагедия от към интериор, Микра, Тиида.

И стига с тия списания и по-конкретно Аутобилд, щото ако всичко беше така както е описано там

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Пет 29 юни 2007 7:59

dekata написа:В тоя ред на мисли-имам 34годишна Жигула.Искам да видя всякъква серийна западна кола на толкова години да върви така и да минава оттам където минава баба Жужа :lol:

Пасат Б2 ;)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 29 юни 2007 10:50

Ким написа:Пасат Б2 ;)

И то комбито :да:

Относно руските автомобили са пълна скръб, добре че поне частите им са без пари та се стягат редовно. Вземете пример от една Лада Нива, че тя чисто нова за една година раждясва повече, отколкото един 15 годишен Опел Кадет и вътре всичко почва сериозно да трака :dontknow:

Руснака освен оръжие, танкове и самолети, друго не може да прави 8)

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 29 юни 2007 11:57

А и водка могат да правят - а и хубави мамашенки прават да ги ева :wink: mhihi spam

Потребителски аватар
Ким
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ким » Пет 29 юни 2007 15:31

Stefan написа:
Ким написа:Пасат Б2 ;)

И то комбито :да:

Само за хечбек мога да говоря аз, найш каква тупалка е mhihi

Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Пет 29 юни 2007 17:18

Ким написа:
dekata написа:В тоя ред на мисли-имам 34годишна Жигула.Искам да видя всякъква серийна западна кола на толкова години да върви така и да минава оттам където минава баба Жужа :lol:

Пасат Б2 ;)

на колко години е?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”