Коя според вас е най-красивата кола?
Аз предлагам да заключите темата, за да се престане с вечните спорове за думата тунинг. Има хора, които искат да им изпъкне тунинга, да се вижда за какво са дали пари и такива, които държат да изглежда различно, но да не се вижда на пръв поглед какво е правено, т. нар. "изчистен тунинг" и едно предложение - да се направят два раздела за тунинг: единият да е изчистен тунинг, а другия ... както си го наречете, аз не мога да го определя.
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Аз не мога да разбера, защо свързвате "изчистен" тунинг с добре направен и "..................." тунинг с зле направен! Аз мисля, че и добри и лоши примери могат да де дадат и от двата вида!!!
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!!
С две ръце за № 6 .....3-ката рулира
(щото е сток- това е истинския тунинг
)
CHEERZ...
P.S.
От всички мнения май само колегата "angel_georgiev" си е пил хапчето и пише точни неща!Всичко друго е БОЗА!!!
Какъв "изчистен тунинг"... дайте направо "ИЗЧИСТЕН СТОК" да направим (ама коли с джанти Алесио да не се допускат) хахахахахаха

CHEERZ...
P.S.
От всички мнения май само колегата "angel_georgiev" си е пил хапчето и пише точни неща!Всичко друго е БОЗА!!!
Какъв "изчистен тунинг"... дайте направо "ИЗЧИСТЕН СТОК" да направим (ама коли с джанти Алесио да не се допускат) хахахахахаха

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Съб 30 юни 2007 19:06, променено общо 3 пъти.
Re: !!!!
Дон Хуан Голфа написа:С две ръце за № 6 .....3-ката рулира![]()
CHEERZ...
И 4-ката СТОК е много добра

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
iliev77 написа:Дон Хуан Голфа написа:С две ръце за № 6 .....3-ката рулира![]()
CHEERZ...
И 4-ката СТОК е много добра![]()
![]()
Коя четворка бе колега? Тунингованата с пласмасите и емблемките или стоковия тунинг?

Дон Хуан Голфа написа:iliev77 написа:Дон Хуан Голфа написа:С две ръце за № 6 .....3-ката рулира![]()
CHEERZ...
И 4-ката СТОК е много добра![]()
![]()
Коя четворка бе колега? Тунингованата с пласмасите и емблемките или стоковия тунинг?
Тая със сините конци и пластмасите, ама е с Алесиооо

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
niikoo_1 написа:Tyan написа:бей с тия джанти алесио мой![]()
Абе тия Алесио джанти ли правеха, щото аз си мислех, че така се казва някой мангал.![]()
Това с Алесиото си е точно така!!! Няма по-гадни боклуци на света

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ре
angel_georgiev написа:niikoo_1 написа:Tyan написа:бей с тия джанти алесио мой![]()
Абе тия Алесио джанти ли правеха, щото аз си мислех, че така се казва някой мангал.![]()
Това с Алесиото си е точно така!!! Няма по-гадни боклуци на светаДори CMS са цвете сравнение с тях
E поне си много отворен карал ли си с такива джанти??? защото аз карам 2 коли с 17-ки от 2 години и съм страшно доволен за цената им!
Ае много станахте професорите...само пишете по форумите а като дойде събора или мероприятие никаде ви няма....

Поне като си недоволен от нещо кажи от какво?от цвета ли

P.S.
Като глеам в профила ти какви хубави тасове имаш се замислих и аз да сложа такива

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ре
Дон Хуан Голфа написа:angel_georgiev написа:niikoo_1 написа:Tyan написа:бей с тия джанти алесио мой![]()
Това с Алесиото си е точно така!!! Няма по-гадни боклуци на светаДори CMS са цвете сравнение с тях
E поне си много отворен карал ли си с такива джанти??? защото аз карам 2 коли с 17-ки от 2 години и съм страшно доволен за цената им!
Ае много станахте професорите...само пишете по форумите а като дойде събора или мероприятие никаде ви няма....
Поне като си недоволен от нещо кажи от какво?от цвета ли
P.S.
Като глеам в профила ти какви хубави тасове имаш се замислих и аз да сложа такива
Без да ти влизам в тона - един такъв таз не съм много сигурен дали не е повече от италянските боклуци, за които говоря! Имал съм реплика на ориг. джанта тяхно производство. Гледал съм и много с тяхната марка! 1. Множество фабрични ръбове по метала (и за второ качество не стват) 2. Неравномерна боя и лаково покритие 3. Ако недай Боже има никилирани елементи са залющени още като нови и т. н.
А понеже си много отворен може да сравним твоето Алесио по качества с моите ББС-ки