Въпрос за мотор 1.6 АЕЕ
Въпрос за мотор 1.6 АЕЕ
Колеги, въпроса ми е каква е инжекцията на мотора 1.6 АЕЕ и какви са отзивите на познавачите за него.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
flameman5 написа:Е това беше пълна глупост за откачането на акумулатора. Изобщо не е вярно. Колега ако при теб е така значи колата ти не е добре, не заблуждавай и останалите. Успех!
ОК! Обърни към човек, който разбира повече от мене и тебе от коли vaskoto_1 да видим какво той ще ти каже. Смятам също така, че и майсторът ми, с който се познавам повече от 10 г. и за нищо не ме лъгал досега (проверявам го постоянно, не вярвам на никого) разбира също повече и от двама ни. Така че, колега, ако обичаш си запази некомпетентините мнения за себе си и не обърквай ти хората
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Аз лично имах проблем с ТПС -то на този мотор и съм го отварял. Проблема го отстраних, няколко пъти съм откачал акумулатор и не съм забелязал това да е причина за разместване на положението на др. клапа. Не мога да кажа, че разбирам много, даже почти нищо не разбирам, а и колата ми е от скоро, но не мога и да се съглася с такива нелогични твърдения без да са доказани теоретично или практично.
- bee7le
- Автомобил: Golf 5
- Двигател: BSE 2007
Re: Въпрос за мотор 1.6 АЕЕ
Здравейте момчета, да попитам открихте ли истината за откачането на акумулатора и настройките на дросела на АЕЕ, че и на мен ми е интересно 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”