Може и да сте го гледали, но наглостта на ламбото
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Може и да сте го гледали, но наглостта на ламбото
dude написа:http://vbox7.com/play:537eb9c4
само не разбрах, тоя що се направи на примерен и спря ламбото, като няма да го глобява
За да го разгледа отблизо.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Май полицай като види такава кола или някой мерцедес се посира от страх, ако ТРЯБВА да го спре и затова в повечето случай се прави на ударен, а като види VW Golf веднага се наперва и си вика на акъла "сега ще видиш кой коли и кой беси"![]()
![]()
![]()
На клипчето сами може да дидите как се прави на приятно разсеян
да ама понякога незнаеш кой ще ти изкочи от голфа.. в бургас имаше един такъв случай с една лада 4-ка

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... start=1725
на 116 стр. в кой-кво-видял-в-нета
пускаш го за трети път

пускаш го за трети път

- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=1727&postdays=0&postorder=asc&start=1725
пускаш го за трети път![]()
![]()
И да знаеш само точно това как ще го намери с търсачката .... много ми е смешно като някой цитира 1** страница в кой какво видял в нета ... ми сори пич ама линковете и снимките нямат тагове и не може да потърсиш в търсачката "линк за ченге дето се прави разсеяно и не глобява ламбо" ... не всеки прекарва денонощието си във форума и знае всичко пост-нато на изуст ... напълно съм съгласен, че трябва да има контрол над спама, но айде моля за малко такт и разсъждение преди да се пише

точно в това поведение на униформения е проблема за огромния брой нарушители и като следствие жертви, а не в размера на глобите. Ако нарушителят бъде глобяван за всяко нарушение по маршрута му с по 5 лв. пак ще получи една висока сума. И съм сигурен, че вече няма да нарушава правилата. А в нашия случай униформения си бара к*ра и се радва на хубавото време. Говори за някакви свидетели. Да не би да се появяват свидетелите само когато спре кола на обикновен човек? Вчера пак излъчиха репортаж с едно ауди на депутат. Беше паркирано на място за инвалид, а нямаше карта за това. Караха след него, а то непрекъсната беше в нарушение. От КАТ, а и от полицията няма отговор защо е тази дискриминация и до кога ще я толерират. А вместо това началникът им не пропуска покаване по телевизията да се закани яростно на водачите.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”