София - Каварна?
София - Каварна?
ще пътувам днес към Каварна, та ако някой е пътувал по северния път тия дни да сподели къде има ремонти/де дебнат куките....
мерси 
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: София - Каварна?
daemon написа:ще пътувам днес към Каварна, та ако някой е пътувал по северния път тия дни да сподели къде има ремонти/де дебнат куките....мерси
Аз също тръгвам довечера към 1ч през нощта за Каварна.
Запиши си моя тел. може да се видим там: 088 9224495
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: София - Каварна?
vasstop написа:daemon написа:ще пътувам днес към Каварна, та ако някой е пътувал по северния път тия дни да сподели къде има ремонти/де дебнат куките....:) мерси :)
Аз също тръгвам довечера към 1ч през нощта за Каварна.
Запиши си моя тел. може да се видим там: 088 9224495
оки
: това е моя за всеки случайLILO&STICH написа:на концерта ли ще ходите ве :?:
поздрав за всички, които ще бъдат там :)
Последна промяна от daemon на Чет 17 ное 2022 16:53, променено общо 1 път.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
И аз днес ще съм с "червената светкавица" натам, до Варна, а утре вечер Manowarrrrrr.
Пътя си е много добър, почти няма участъци с дупки. Добре е да се внимава в прохода "Боаз", ако се кара близо до бордюра, защото има липсващи капаци на каналите. Преди ок месец имаше участък с издран асвалт поради ремонт след В. Търново, след като се подмине правия участък, успореден на железопътната линия. Твърде е възможно вече да е оправен, но ... едно на ум.
Допълвам и корегирам информацията си след пътуването. Доктора е описал картината много добре, само ще посоча, че на самите Стрелки също има ремонтни работи. Ремонт има и в Бели извор, като движението се регулира със сфетофар. Освен почти постоянния патрул, непоследствено преди "Видима Идеал" преди Севлиево има ремонтен участък и половината път не е проходим. Преминава се след изчакване на отсрещните. Често там има и патрул около(преди или срещу) бензиностанцията в посока Търново.
Между Севлиево и В. Търново, непосредствено след крйпътното заведение отдясно на пътя има само леко вдлъбване на платното
.След В. Търново в посока Търговище, участъка след този успореден на жп. линията е оправен(моля за извинение).
Тръгвам около 18 ч. от центъра.
Тел ми е 0898 290085, мога да обясня на който желае обичайните места на п. патрули на КАТ до Варна.
Пътя си е много добър, почти няма участъци с дупки. Добре е да се внимава в прохода "Боаз", ако се кара близо до бордюра, защото има липсващи капаци на каналите. Преди ок месец имаше участък с издран асвалт поради ремонт след В. Търново, след като се подмине правия участък, успореден на железопътната линия. Твърде е възможно вече да е оправен, но ... едно на ум.
Допълвам и корегирам информацията си след пътуването. Доктора е описал картината много добре, само ще посоча, че на самите Стрелки също има ремонтни работи. Ремонт има и в Бели извор, като движението се регулира със сфетофар. Освен почти постоянния патрул, непоследствено преди "Видима Идеал" преди Севлиево има ремонтен участък и половината път не е проходим. Преминава се след изчакване на отсрещните. Често там има и патрул около(преди или срещу) бензиностанцията в посока Търново.
Между Севлиево и В. Търново, непосредствено след крйпътното заведение отдясно на пътя има само леко вдлъбване на платното
Тръгвам около 18 ч. от центъра.
Тел ми е 0898 290085, мога да обясня на който желае обичайните места на п. патрули на КАТ до Варна.
Последна промяна от Dpop на Пон 02 юли 2007 10:58, променено общо 1 път.
-
Milanoff
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
Относно куките:
- Задължително на излизане от тунелите по Хемус клечат - 80км/ч
- Около В.Търново има поне един пост с радари
- Около Омуртаг - баирите. Има доста отклонения и съответно ограничения на 60км/ч. Там са ме хващали, хем ги знаех
Едит: забравих - панорамния път Варна - Св.Св. Константин и Елена - Зл. пясъци задължително има - 50км/ч, ако минеш от там де.
- Задължително на излизане от тунелите по Хемус клечат - 80км/ч
- Около В.Търново има поне един пост с радари
- Около Омуртаг - баирите. Има доста отклонения и съответно ограничения на 60км/ч. Там са ме хващали, хем ги знаех
Едит: забравих - панорамния път Варна - Св.Св. Константин и Елена - Зл. пясъци задължително има - 50км/ч, ако минеш от там де.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Вчера след Златни пясъци до Дуранкулак нямаше куки да засичат никъде и сутринта и късно следобяд. Ходих до Констанца.
В посока Варна се пазете :
1.От посока Шумен - на "аварийното летище" , на отбивката за "Побити камъни" на надлеза на "Летището" и на края на магистралата / входа на Варна/.
2.От посока Бургас - на "Харамията" , на началото на магистралата и в края на магистралата / преди Асп.мост/ .Веднага след моста на отбивката в ляво или дясно към Корабостроителният завод , като и след ЖП моста.
3. От ВИНС а в посока Зл.пясъци - в отбивката за Спортна зала , преди и след "Пикадили Парк" , след "Траката" , в района на детелината за "Дружба" и след нея.
Вчера имаше куки в с. Кранево в отбивката след лагерите , но нямаха радар . Бяха в посока влизане на с.Кранево от страна Албена.
Колите си променят местата , стоянките не са постоянни. Виждал съм пред мен как тръгват и се преместват на следващото място.
В посока Варна се пазете :
1.От посока Шумен - на "аварийното летище" , на отбивката за "Побити камъни" на надлеза на "Летището" и на края на магистралата / входа на Варна/.
2.От посока Бургас - на "Харамията" , на началото на магистралата и в края на магистралата / преди Асп.мост/ .Веднага след моста на отбивката в ляво или дясно към Корабостроителният завод , като и след ЖП моста.
3. От ВИНС а в посока Зл.пясъци - в отбивката за Спортна зала , преди и след "Пикадили Парк" , след "Траката" , в района на детелината за "Дружба" и след нея.
Вчера имаше куки в с. Кранево в отбивката след лагерите , но нямаха радар . Бяха в посока влизане на с.Кранево от страна Албена.
Колите си променят местата , стоянките не са постоянни. Виждал съм пред мен как тръгват и се преместват на следващото място.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Виждам че всички сте пътували, а пък не сте написали най-важното - участъка между Търговище и Шумен. Има доста ремонти - едното платно е заето, и се налага спиране и изчакване (понякога доста дълго !) да мине отсрещната колона. Препоръка - да се увеличи малко разстоянието и се мине от Търговище през (Велики) Преслав за Шумен. Пътя с малки изключения е в отлично (за България) състояние.
Полицаи има задължително на разклона за Ловеч и Троян, Севлиево, около Велико Търново (преди или след, понякога и двете), Омуртаг (малко след Омуртаг посока Търговище също има ремонт - издълбали са половината път, и само знаци, а участъка е дълъг и не позволява да се прецени дали да се тръгне), Търговище задължително на входа.
Ако някой се интересува от повече подробности, да пише.
Полицаи има задължително на разклона за Ловеч и Троян, Севлиево, около Велико Търново (преди или след, понякога и двете), Омуртаг (малко след Омуртаг посока Търговище също има ремонт - издълбали са половината път, и само знаци, а участъка е дълъг и не позволява да се прецени дали да се тръгне), Търговище задължително на входа.
Ако някой се интересува от повече подробности, да пише.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
gr_kanev написа:....
само да добавя че ако някой иска да мине през Велики Преслав, 3-4 километра преди града пътя е лош, малки дупки и кръпки, и след това от Преслав за Шумен пътя не е много добре, околовръстното на шумен също не е много добре в началото но след това става
утре мисля точно от там да мина
п.п. Григоре ще ти звънна в неделя
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”