Както каза някой по-нагоре, където позволява, я пускам по инерция, да се радва. Ако не се налага честа употреба на спирачката не виждам какъв е проблемът, особено ако колата е изправна и всичко е ток...
Ким написа:Аз все още не мога да си обясня как след като е на скорост колата и подаваш газ тя гори 0/100Т'ва сигурно, щото съм жена, както и да е.
Както каза някой по-нагоре, където позволява, я пускам по инерция, да се радва. Ако не се налага честа употреба на спирачката не виждам какъв е проблемът, особено ако колата е изправна и всичко е ток...
Ким написа: Аз все още не мога да си обясня как след като е на скорост колата и подаваш газ тя гори 0/100Т'ва сигурно, щото съм жена, както и да е.
iceto_666 написа:по инерция пускам колата ако е технически изправна нито спирачки няма да ти откажат нито нищо пални глупости че може да ти откажат спирачките
kris11 написа:Не мога да разбера защо все се хващате за пускане по инерция на надолнище ??
На магистрала правя така 220-225 км и освобождавам от скорост , като падне на 170-180 пак ускоряване и пак освобождавам от скорост.
На надолнище не рискувам защото с този мижав коеф. - 0,29 се ускорява сама много и после е зор със спирането.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта