Rabbit_TDI написа:Колеги дайте идея за стакълца който да сложа на лампичките ,че нищо не намирам и вече издивявам ,а блица си седи мирно в багажника
сложи ги в шишенца от лекарство и пробий тапите за кабела

Rabbit_TDI написа:-Maxxx- написа:Rabbit_TDI написа:Доста са големиНа мен идеята ми е да ръгна директно ломпите в задната част.Демек трябват ми стъкълца цилиндърчета с радиус около 6-10 мм.
Немога да си представя какви трябва да са стъклцата но може да пробваш със тестерчета на парфюми...
![]()
-Maxxx- написа:Rabbit_TDI написа:-Maxxx- написа:Rabbit_TDI написа:Доста са големиНа мен идеята ми е да ръгна директно ломпите в задната част.Демек трябват ми стъкълца цилиндърчета с радиус около 6-10 мм.
Немога да си представя какви трябва да са стъклцата но може да пробваш със тестерчета на парфюми...
![]()
Айде ако паснат да не забравиш снимките за да видим процеса и монтажа... и резултата афкорс
HuKouCu написа:Rabbit_TDI написа:Тая вечер ще съм като седмокласник дет си копува презервативи
P.S.Взех ампулки от алергозан че са по тънки ама ся пък незнам с кво да ги изрежа-не ми се копуват ония простотий с елмаза дето продават циганите.
има ли някакво развитие?
HuKouCu написа:Rabbit_TDI написа:Тая вечер ще съм като седмокласник дет си копува презервативи
P.S.Взех ампулки от алергозан че са по тънки ама ся пък незнам с кво да ги изрежа-не ми се копуват ония простотий с елмаза дето продават циганите.
има ли някакво развитие?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта