качете го това на сървъра на клуба, че от тука до дата.бг няма връзка

Kaкви права имаме когато ни спрат проверяващи от КАТ?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Момчета, а какво става ако не се подпишем на акта който са ни съставили. Прочетох всичко но това не можах да видя. Най-много ми хареса това с криенето на "КОЛЕГИТЕ ПОЛИЦАИ", че нямат право... а те абсолютно всички се крият по най-затънтените местенца. Какво ще стане ако не спираме на тези който се крият и предишния въпрос с подписа ако може накой да каже ще съм много благодарен. И още нещо свързано с подписа-ако не се подпишем и напишем възражение дали то ще е валидно ? Пак Благодаря !
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mishu написа:Gesha_GTI написа:Да не спираме![]()
Изпробвано е действа,особено ако си със 160 при ограничение 80-90
Ако си попаднал на мързеливи може и да действа. Но ако решат няма да видиш книжка много дълго време. Неспирането на стоп палка не е шега работа.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... sc&start=0 ето ти я темата да разбереш ситуацията,вчера стана един месец.....
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
longora написа:Колеги ... никой ли не знае какво става ако не се подпишем на акта ... това в наша полза ли е или в полза на полицаите ?
Значи че не си съгласен и отдолу има графа, в която да го напишеш.
П.П.Ставал съм свидетел как от храст изскача полицай и показва палка на 2 БМВ-та каращи със 170-180(градско), а те и да искаха не можеха да спрат, друг е въпроса че нямаха и желание.Просто профучаха покрай палката и направиха облак прах при което полицая я смъкна и загледа безпомощно след тях....едва ли е имало последици...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”