Вече си имам Голф 2 Г-60
- SNapeR
- Автомобил:
- Двигател:
След като в кат ми казаха 4е няма да регистрират колата понеже плочката с номера е на кашкавал и номера на двигателя не отговаря на този от талона и ми трябва фактура за него. След това я заведох на сервиз. Там на канал я погледнаха отдолу и ми казаха 4е колата е имала страшен удар. Не било проблем ако са я били направили както трябва. 2-3 сантиметра , дясната греда била на кестерме.
Аиде няма нищо напротив 4е е ударена , ама на оня лаинар 100 пъти му казах , 4овек ... какво и има на колата ... ни6то и няма ... удря на ли е .... не ....
Аиде няма нищо напротив 4е е ударена , ама на оня лаинар 100 пъти му казах , 4овек ... какво и има на колата ... ни6то и няма ... удря на ли е .... не ....
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еи колега съжалявам знам че ти е кофти да слезеш от Г60тката...На такива продавачи най-се дразня
....казват кво и е на колата сичко от до и ти ако решиш я взимаш,а те сичко е перфектно качваш се и караш...Ми колега тогава въпреки че още не си взел корадото аз да съм първия които ти го честитя,и ти пожелавам този път да не се разделяте освен когато ти не прецениш и мн да те слуша 

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”