Проблем с радиатора на климатроника - РЕШЕН
- plamen_at
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с радиатора на климатроника - РЕШЕН
Колато Голф 3 AFN и ми е пукнат радиатора на климатика, дали може да се залепи или направо нов, майстора при който ходих ме праща при някакъв друг майстор във Ветрен (до Бургас) дето ги оправял ама дали ще стане не знам. А докато радиатора ми е на ремонт дали ще мога да си карам колата 

Последна промяна от plamen_at на Вто 24 юли 2007 18:40, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е направен от мед може да се ремонтира, ако е от алуминий взимай нов или втора ръка, ако намериш от някъде като твоя. По принцип заводските климатици са с алуминиеви радиатори. Ако ще взимаш втора ръка поискай да го тестваш преди да го платиш. Успех
И да докато е на ремонт може да си караш колата. Само трябва да си запушиш тръбите, които стигат до него, с тиксо или нещо такова, за да не влизат боклуци в системата.

И да докато е на ремонт може да си караш колата. Само трябва да си запушиш тръбите, които стигат до него, с тиксо или нещо такова, за да не влизат боклуци в системата.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
plamen_at написа:А колко горе долу струва 2-ра употреба, имали някой идея?
Въпреки,че много често прибягвам до части втора употреба радиатор 2-ра употреба не се взема!!!При продължителният им престой без антифриз те се разсъхват като казак без водка и често при повторното им монтиране протичат по щутцеритее другите пластмасови снадки,което е непоправимо!!!
Вземай нов....
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
malak_gad написа:За колкото се спазариш с тия в моргите. Не давай повече от 100-120лв. Иначе чисто нов е около 300-400лв.
леле какви са тия цени от теб...
нов белгийски ли холандски ли беше 195 лв от КОСАР (май са варненци)
китайските са по 180лв
взимай нов
втора ръка си имаш

и аз минах през тоя път....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”