Здравеите!
Ще купувам доста неща за моята таратаика някои знае ли по надежден магазин в Пловдив или да ми кажете горе долу цени за маншони,тампони на носа4и,тампони амортесьори,ангренаж,пристягаща ролка,ремаци водна помпа и ремък хидравлика,маншоните са на каретата.Мерси
Авто4асти откаде
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не правя реклама на никого,казвам ти къде има от посочените неща,ти вече си решавай къде да ходиш!
Тампони макферсон и тампони носачи,маншони за каретата:Д&Н на Рогошко шосе,преди линиите.Мкферсонските са към 25 лв единия,на носача към 10-12.Марка - Лемфьордер,най-вероятно от Турция,но са качествени,в сравнение с другите.
Ангренаж и ролка и другия ремък: Илиев Авточасти на бул.Хр.Ботев 152,срещу спирката,до кръстовището на Макдоналдс.Официален вноситен на Dayco и то оригинално.Цените зависят от точния модел ангренаж.Гарантирам за него!Илиев има и части по окачването на фирмата FRAP.Качествени са.
Водна помпа:вдясно от Илиев има друг магазин.Имат италиански помпи SIL и SIR,много качествени,цена около 50-60лв.
Пак повтарям,не правя реклама.Смятам,че местата,които изброих са читави.Ако искаш иди другаде.
Тампони макферсон и тампони носачи,маншони за каретата:Д&Н на Рогошко шосе,преди линиите.Мкферсонските са към 25 лв единия,на носача към 10-12.Марка - Лемфьордер,най-вероятно от Турция,но са качествени,в сравнение с другите.
Ангренаж и ролка и другия ремък: Илиев Авточасти на бул.Хр.Ботев 152,срещу спирката,до кръстовището на Макдоналдс.Официален вноситен на Dayco и то оригинално.Цените зависят от точния модел ангренаж.Гарантирам за него!Илиев има и части по окачването на фирмата FRAP.Качествени са.
Водна помпа:вдясно от Илиев има друг магазин.Имат италиански помпи SIL и SIR,много качествени,цена около 50-60лв.
Пак повтарям,не правя реклама.Смятам,че местата,които изброих са читави.Ако искаш иди другаде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
didkoltd написа:Ауто + - имат всичко на Vag !
Да,бе и имат наглостта да ми казват,че Топран е произведен в Германия.За*би.(сърдя им по този повод,че се опитаха да ме поизлъжат,ама така е - ако мине).
Иначе имат хубави наистина хубави неща.
Някои от цените им са необосновано високи.
Бош и Дайко при тях са оригинални,поне това мога да кажа.
Имат хубави накладки и спирачни дискове,също са им оригинални.
Имат и части по двигателя-бутала,сегменти,повдигачи и др,нещо което е рядкост за повечето други магазини.
-
- Автомобил:
- Двигател:
vlado_turboto написа:Авто-Хит магазин специализиран за концерна VW и Audi абсолютно всичко както се сетити за вашия автомобил ... Магазина се намира на бул.Ботев.. също така има оригинални и неоригинални части![]()
![]()
П.П Лично аз съм страшно доволен![]()
![]()
Провери дали не е останала случайно някоя тема,в която да не си писал за тоя магазин.В първата тема си помислих,че стаа въпрос за Плд.
Гледай по-внимателно местожителството или поне пиши в кой град е тая бакалия

-
- Автомобил:
- Двигател:
Гледай сега,първо аз живея в Пловдив.Тези магазини,за които ти пишеш са в София,доколкото разбирам.
Аз работя в един магазин за части и за себе си знам откъде да взимам.
Не искам да налагам мнението си на никого.
Според мен,най-хубави са оригиналните части,с оригинални номера на тях,от фирми официално представители за дадена марка.
Това,което се продава и внася в БГ дори не искам да го коментирам.
Фирми много,части много,всеки си избира откъде да купува
.
Аз работя в един магазин за части и за себе си знам откъде да взимам.
Не искам да налагам мнението си на никого.
Според мен,най-хубави са оригиналните части,с оригинални номера на тях,от фирми официално представители за дадена марка.
Това,което се продава и внася в БГ дори не искам да го коментирам.
Фирми много,части много,всеки си избира откъде да купува

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
без да спамиме братко че ще ни офф-нат бързичко модовете: от васко съм взимал датчици и др. които ги няма в цяла софия и са само на поръчка! обаче от време на време пазарува от любимците ми - Евро 07. рядко но пазарува. не го споменавам за първи път името на фирмата но продават и ментаци и хубави части. много прилично! ако се счете за реклама нека бъде махнато! благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”