VW GOLF 3 1.4????????????
VW GOLF 3 1.4????????????
Здравейте пичове,нека всеки който има Голф 3 с двигател 1.4/60 коня да си каже мнението,ама ЧЕСТНО за колата си.Доволен ли е или не?
- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имах такъв за около 6-7 месеца и едвам го издържах. Освен че беше 1.4 нямаше и серво - голяма мъка за каране. Определено не съм състезател, но не си заслужава. Дет се вика разхода му е една идея по-малък от 1.6., а вървежа е чувствително по-зле. Изпреварването с него е доста неприятно и тегаво. Честно казано никога не бих взел такова нещо отново.
Гледай от 1.6 нагоре.
Гледай от 1.6 нагоре.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък съм на друго настроение ицка
аз съм си доволен от моя 1.4 икономично си ми е
карам си доста като км и ми е добре
кофти е с 5 човека и багаж ама пак си ги държи 160 на магистрала
за изпреварването е да трябва да е по-чист участъка за да изпреварваш
не става много бързо ама няма как
само дето ме е яд че моя като е след 1995 двигателя частите са му малко по-скъпи...
аз съм си доволен от моя 1.4 икономично си ми е
карам си доста като км и ми е добре
кофти е с 5 човека и багаж ама пак си ги държи 160 на магистрала
за изпреварването е да трябва да е по-чист участъка за да изпреварваш
не става много бързо ама няма как
само дето ме е яд че моя като е след 1995 двигателя частите са му малко по-скъпи...
- davidbros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Човече вземи си 1.8/90кс
Аз съм с 1.6/75кс и да ти кажа не че не върви, върви си, ама малко си му е тежко купето за тоз двигател. С двама в колата мямаш грижи, но 4 се усештат моментално.
истината е че не съм карал 1.8, но тез 15 кончета разлика мисля че ще са си от значение.
По въпроса за храненето. Едва ли ще има съществена разлика в разхода, но да се изкажат компетентните. Както беше казал някой, гори колкото и сипеш и кокото я настъпиш.
Аз съм с 1.6/75кс и да ти кажа не че не върви, върви си, ама малко си му е тежко купето за тоз двигател. С двама в колата мямаш грижи, но 4 се усештат моментално.
истината е че не съм карал 1.8, но тез 15 кончета разлика мисля че ще са си от значение.
По въпроса за храненето. Едва ли ще има съществена разлика в разхода, но да се изкажат компетентните. Както беше казал някой, гори колкото и сипеш и кокото я настъпиш.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Obituary написа:Оф,аре не ме отчайвайте де пичове,абе 1.8 няма да мога да го храня сигурно,а за 1.6 ше помисля.Ми то ако е 1.8/90 коня аз Лагуна да взема,а?
Абе, на теб не ти ли писна, ти като жена?
То и жени има по-решителни от тебе.
Сигорно от 3 месеца опява за Голф или Лагуна из поне 3 форума тук, тегли едно за ушите и карай
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”