Спряха ме и мене..
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Спряха ме и мене..
От 1 година имам книжка и съм минал 2-3000 км, но досега не бе бяха ме спирали ченгета. Снощи към 12.30 викам да отида до дискотеката да се видя с приятели и баш на най-нетипичното място за полицаите, където до сега не съм виждал никога - на мойта улица спрели и дебнат кукичките му. Че като ме видяха какъв съм младолик и млад шофьор търсеха за какво да се заядат, всичко провериха ама йок.. накрая ме накараха и да 'духам' на дрегера .. вика чист си , браво
Та няма ли да ми дадат мп3 плеър
Нали нещо се споменаваше за примерните шофьори, че ще има поущрения ? Или не е за градско..
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Ех , явно и ти си попаднал на младолики полицаи ! иначе, ако бях аз , след като ми покажеш , че имаш всичко и няма какво да се намери , минавам зад колата ти , с палката "прас" по десния стоп, и после ...... неизправни светлини в протокола , опит за нападение на служебно лице ...... хм...еми толкова , все пак съм добронамерен ....
п.с темичката маи е за ОФФтопика , ама нейсе ....
п.с темичката маи е за ОФФтопика , ама нейсе ....
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
batmilko написа:Jerom написа:Да де тва е така ама все пак...ебаси и една малка бира да не може да вкарашгрехота е
![]()
Кажете са колко време трябва да мине след като си цепнал 2-3 бири че да седнеш спокойно да караш
Хамстер, нема да пиеш и да караш, че ще ти скъсам ушите
Да бе нали тва питам
А да седна пил зад волана не съм си го и помислял!
MiroslavStanchev написа:Jerom написа:Да де тва е така ама все пак...ебаси и една малка бира да не може да вкарашгрехота е
![]()
Кажете са колко време трябва да мине след като си цепнал 2-3 бири че да седнеш спокойно да караш
Колега 4 часа са нужни за разграждане на алкохола в крърва и изчистването
Ааа мерси! Ей тва питах
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”