ФИЛТЪР ЗА КУПЕТО-ПАРНОТО НА АЕЕ 1,6
-
- Автомобил:
- Двигател:
ФИЛТЪР ЗА КУПЕТО-ПАРНОТО НА АЕЕ 1,6
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ДАЛИ ФЛИТЪРА ЗА ПАРНОТО Е РАЗЛИЧЕН НА АЕЕ ОТ ТЕЗИ НА ОСТАНАЛИТЕ ГОЛФОВЕ
- gepy_m
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BXE 2007 1 9 TDI
Сега се вращам от магазина и останах изомен.Значи филтрите бяха два вида-с активен ваглен и без,саответно по 30лв. и 15лв.Но кагото ми искараха да ги видя бяха два-пати по големи от самото място за слагане на филтара
даже и продавачите се учудиха,и ми викат,че явно фабрично няма филтар.Има само някаква решетка но тя е много едра за да служи за филтар.Интересна работа... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
видях снимки , на мястото където е филтъра , моят Голф е АЕЕ 1996г., на снимката имаше някаквъ решетка над филтъра , който е поставен в леглото , а на моя голф решетка няма има само легло без филтър , трябва ли да има пластмасова решетка и колко струва , продават ли се , на варианта с чорапогащника съм съгласен но въпроса е как да го захвана, като има само легло , а няма решетка отгоре
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
pinokio написа:видях снимки , на мястото където е филтъра , моят Голф е АЕЕ 1996г., на снимката имаше някаквъ решетка над филтъра , който е поставен в леглото , а на моя голф решетка няма има само легло без филтър , трябва ли да има пластмасова решетка и колко струва , продават ли се , на варианта с чорапогащника съм съгласен но въпроса е как да го захвана, като има само легло , а няма решетка отгоре
Огъваш една рамка с малко по-малък размер от леглото и с нея затискаш филтъра.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”