lamer4e написа:1,4 АБД около 92-98 градуса
И аз съм като колегата!

Много просто...повдигаш ги максимално нагоре едно по едно - много лесно се вдигат,щракват и се закопчават сами!!!!!!не се свалят еееей...сакън!!!!Аз лятото карам само с вдигнати жалузи...
FELIPE написа:Разсъжденията са интересни,но при мен тези жалузчета посмъртно не могат да се отворят от напора на въздуха(който все пак трябва да мине през два радиатора) ,а и си имат горно положение...и все пак не твърдя,че сме открили топлата вода и ако има някой по-компетентен може да разясни каква е все пак функцията им и трябва ли да се пипат въобще.
FELIPE написа:Много просто...повдигаш ги максимално нагоре едно по едно - много лесно се вдигат,щракват и се закопчават сами!!!!!!не се свалят еееей...сакън!!!!Аз лятото карам само с вдигнати жалузи...
Пак научих нещо ново...преди малко ги отворих на загряла кола и веднага ме лъхна горещ въздух, който иначе предполагам си остава вътре.
toshev написа:Колеги ,колко е голям радиатора на 1.8 ABS, аз по моя гледам че нямам така наречените жалузи,и е малък...предполагам като на 1.4 голфовете!
toshev написа:Аз нямам, JOKER (за съжаление), вчера като четох вашите постове търсих, но няма. Радиатора ми е един малък, като погледнеш перката по 3 пръста отляво и отдясно само на ширина излиза! Нв е заема цялото свободно място зад решетка.
Мисля че ABU-тата са с радиатори като 1.4 !
P.S. Joker, знаеш ли уреда на таблото за температурата как може да се "настрои " да показва по-точно! След дълги експерименти установих че си послъгва доста! Ти беше писал за 10 волтов стабилизатор...........
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта