Климатроника примигва когато не е пуснат - Пасат Б5.5
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Климатроника примигва когато не е пуснат - Пасат Б5.5
Здравейте колеги. Искам да ви попитам дали ви се е случвало да видите как дисплея и копчетата на климатроника ви примигват все едно се рестартира. Дали това е нормално и дали е проблем. Ако някой е имал същия проблем и го е оправил нека даде някой съвет
И така и така пуснах тема за климатроника да попитам и за духалките или по точно за лампичките който осветяват положенията на които са нагласени самите духалки, дали е възможно да се смени диода или крушчица ... не знам какво е. На централните духалки едната лампичка не свети... дали ще мога да си я сменя или да си карам така. Благодаря!

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
По първия проблем (примигването на дисплея на климатроника) - провери го за грешки (мисля че имаше някаква процедура с натискане на копчета - имаше писано - потърси); за по-сигурно може с VAG-COM. За несветещите светлини по духалките (лампички са, а не светодиоди) - болно място на модела. И аз имам такива (несветещи), но засега не ме дразнят силно. Сменят се, но е голяма играчка (много разглобяване). А докато си разглобяваш и сглобяваш, може друга да откаже. И хайде пак упражнението наново - докато не ти писне.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предполагам е от жегата, или не знам от какво, но и на мен ми го направи два пъти в онези жежки дни. Но след това си се оправя само и си работи без проблем. Електроника, ба ли го ...
Мисля да мина при един небезизвестен форумджия с VAG COM, да видим компира ко че каже, ама нали си работи ... та не бързам много ...
Мисля да мина при един небезизвестен форумджия с VAG COM, да видим компира ко че каже, ама нали си работи ... та не бързам много ...

Здравейте,
на моя Б5.5 много лесно се свалят решетките на духалките!!
Внимателно с отверка и клещи ги натисни настрани и драпни!
лесно излизат.
Но се оказа, че моите не светят..щото вътре няма нито крушка, нито захранване.
Много ме е яд!!!
наскоро се возих на един в Германия и много готино светеха..яд ме е!!
Ако искаш остави мейл, ще ти прата и снимки как се свалят.
на моя Б5.5 много лесно се свалят решетките на духалките!!
Внимателно с отверка и клещи ги натисни настрани и драпни!
лесно излизат.
Но се оказа, че моите не светят..щото вътре няма нито крушка, нито захранване.

Много ме е яд!!!
наскоро се возих на един в Германия и много готино светеха..яд ме е!!
Ако искаш остави мейл, ще ти прата и снимки как се свалят.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev аз тъкмо тази седмица ще ходя на диагностика да видим какво и има на колата и ще ги накарам и климата да проверят
Иначе за крушките и мен не ме дразни много защото не гледам често на там ... но като погледна все пак ми се иска да си свети
но ме е страх да пипам аз за да не счупа нещо. dobrinb то това с примигването стана вчера вечрта когато не беше чак толкова топло което е интересно
но диагностиката ще си каже. Slartie колкото и да ме е страх да ги пипам все пак ще съм ти благодарен ако пратиш някоя друга снимка ... може и да се пробвам да оправя лампичката. Е-mail`a ми е daa@abv.bg Благодаря ви много 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
не са крушки ,а диоди-сменяш ги вси4ките и напредrum6 написа:ааааааа, момчета искате да кажете че от кадето излиза въздуха(духалките на таблото) може да светят????????пасата ми е 97-б5 таблото свети в зелено, а ми се щеше да е в червено, кажете мога ли да сменя само крушките(всички) по таблото с червени

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
искам и аз снимките shenkob@abv.bg