Гуми - колко атмосфери?
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
varbanoff написа:Добре де нали казват 4е по-напонпаната гума пази джантата
.....и разбива по-бързо ходовата част...майната му на износването на протектора....
има едно лечение на камъните в бъбреците....разбиват ги с ултразвук...нарича се екстракорпорална литотрипсия...
та с такива гуми колата става и за това.......препоръчвам го на хора с нефролитиаза....
- varbanoff
- Автомобил:
- Двигател:
Колко повече ще друса бе колега,та чак за бъбреци и камъни ми пишеш,карам на 2.5 и разликата не е толкова фрапираща,поне при мен.joker написа:varbanoff написа:Добре де нали казват 4е по-напонпаната гума пази джантата
.....и разбива по-бързо ходовата част...майната му на износването на протектора....
има едно лечение на камъните в бъбреците....разбиват ги с ултразвук...нарича се екстракорпорална литотрипсия...
та с такива гуми колата става и за това.......препоръчвам го на хора с нефролитиаза....
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
varbanoff написа:Колко повече ще друса бе колега,та чак за бъбреци и камъни ми пишеш,карам на 2.5 и разликата не е толкова фрапираща,поне при мен.joker написа:varbanoff написа:Добре де нали казват 4е по-напонпаната гума пази джантата
Абе от майтап не разбираш ли ????
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”