Някой да си е поиграл с такова устройство?
Инсталирал съм го, пуснал съм го, хваща сигнал, но като му дам да се кънектне с интернет и дава:
A connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed. For further assistance, click More Info or search Help and Support Center for this error number.
Смс изпраща, но неможе да набере, просто си прекъсва.
Дата сима е от вивател.
Някакви идеи?
Проблем с Data SIM Card..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
astragt написа:LILO&STICH написа:тва на глобул ли е?
Vivatel
Интересно е, че смс-и си праща, но не може да осъществи телефонно обаждане и интернет. Боря го тук ама нищо няма в хелпа дадено...
Ако си с тези пакети 1GB за 30лева - той е само за данни - не можеш да ползваш със същата сим-карта и гласови услуги

Иначе за да не ти се закача dial-up връзката - най-вероятно не си настроил GPRS/3G на оператора

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
vivatel.bg написа:Ползването на услугата Мобилен интернет в 3G мрежата на vivatel е възможно с 3G мобилно устройство - телефон, PCMCIA карта за данни или USB модем. Свързването на 3G телефона с компютър може да се осъществи с помощта на кабел за данни, Bluetooth или инфрачервен порт (IrDA).
В 3G мрежата се използват настройките за данни, които се използват и за GPRS:
Точка на достъп (APN): internet.vivatel.bg
Dial-up номер: *99#
Потребителско име: vivatel
Парола: vivatel
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
musura написа:astragt написа:LILO&STICH написа:тва на глобул ли е?
Vivatel
Интересно е, че смс-и си праща, но не може да осъществи телефонно обаждане и интернет. Боря го тук ама нищо няма в хелпа дадено...
Ако си с тези пакети 1GB за 30лева - той е само за данни - не можеш да ползваш със същата сим-карта и гласови услуги![]()
Иначе за да не ти се закача dial-up връзката - най-вероятно не си настроил GPRS/3G на оператора
Да само за данни е пакета, не бях на ясно защото ми го бяха дали за проба. Вчера разбрах, че е само данни. Благодаря за инфото за настройките, ще ги пробвам утре, защото го дадох устройството за проба на друг комп.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”