Ники Михайлов в Ливърпул???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
абе тоя връзкар къде отива той може би

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 18:54, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Tod написа:Стига бе!? И аз съм заклет :CSKA но стига с тия за таткото ... Това е Ливерпул все пак!!! Щом като са го взели, значи са видяли нещо изключително в него ...
P.S. Това е мнение на един смотан цесекар и привърженик на Leeds United - мир на праха им !!!
хахахааххаа абе знаете ли какво е да си 5 вратар в някой отбор.....
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Смешна работа
,очаквам съвсем скоро да почнат подигравките по английските вестници
Дано не го пускат често в игра.
-
boi4eto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1
The_King написа:Смешна работа,очаквам съвсем скоро да почнат подигравките по английските вестници
![]()
И дано Ливърпул не изпадне във по долна дивизия,с тоя левак.
- martinpetrov
- Автомобил:
- Двигател:
Стопиха лагерите на Ники Михайлов
В Ливърпул ме скапаха от тренировки, жалва се вратарят
Николай Михайлов усети как е в Ливърпул. Бившият вратар на Левски навъртя набързо две тренировки при мениджъра Рафа Бенитес. "Заниманията са много изморителни. Направо съм като пребит. На "Анфийлд" е невероятно, професионализмът е над всичко", каза Ники по телефона за "Стандарт".
Вчера той участва в първата си двустранна игра, но отказа да каже колко положения е спасил. "Това бе по-скоро тактическо упражнение", обясни той. Ники се похвали, че се е сприятелил с Джърмейн Пенант. "Говорихме си за коли и музика. Другите титуляри ще се присъединят в четвъртък", допълни той. Юношата на Левски още чака да му намерят апартамент в града на "Бийтълс". В момента Ники Михайлов е настанен в хотел близо до тренировъчната база. "Доста време прекарвам в стаята. Гледам филми, на лаптопа си пиша с приятели", завърши вратарят.
дам
няма биад няма манекенки ........
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=194540
В Ливърпул ме скапаха от тренировки, жалва се вратарят
Николай Михайлов усети как е в Ливърпул. Бившият вратар на Левски навъртя набързо две тренировки при мениджъра Рафа Бенитес. "Заниманията са много изморителни. Направо съм като пребит. На "Анфийлд" е невероятно, професионализмът е над всичко", каза Ники по телефона за "Стандарт".
Вчера той участва в първата си двустранна игра, но отказа да каже колко положения е спасил. "Това бе по-скоро тактическо упражнение", обясни той. Ники се похвали, че се е сприятелил с Джърмейн Пенант. "Говорихме си за коли и музика. Другите титуляри ще се присъединят в четвъртък", допълни той. Юношата на Левски още чака да му намерят апартамент в града на "Бийтълс". В момента Ники Михайлов е настанен в хотел близо до тренировъчната база. "Доста време прекарвам в стаята. Гледам филми, на лаптопа си пиша с приятели", завърши вратарят.
дам
няма биад няма манекенки ........
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=194540
Върни се в “ОФФ-Топик - други”