катапулти за мрънкащи съпруги
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
катапулти за мрънкащи съпруги
Уместно ли е да запитам-колко често съпругите или приятелките ви правят забележки от рода на "много бързо караш, що го изпреварваш тоя, много близко мина до тая баба,карай по-бавно много ми друса по-плавно ускорявай или спирай и.т.н!!!Трябва да се монтира катапулт,както се монтират еърбеци и като ти се надуе главата,натискаш копчето-изхвърча на 100м.нагоре...ама пък трябва да се мисли за парашут и каска!!!Сори ако има нещо по темата във форума!Ако да светнете ме и заключай врату за мноу,както пее Лео Мартин 

- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ОТГ.
ЕЕЕЕ как да не бе братче ма те май неспират да мрънкат/що завиваш така ...по-леко лошо ми стана.....абе мани немам думи/
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
абе аз веднъж бая се изнервих
няма такъв ужас да се пътува с майка ми отпред, отзад баба ми и дядо ми
1. Майка ми човек с 20 години зад волан без акт (скоро и писаха един заради мен
) с примерно поведение на пътя, реплики:
Моля те намали. Ох много бързо караш. Що го изпревари така. Майко мила. е толкова рязко ли трябва да спираш. и отвратителния тик да натиска пода все едно натикса спирачка
2. Дядо ми: човек 30 години шеф на групите дето разнасят трансфоматори из България. няма книжка но може да кара чудовища с колесници по 36 гуми и т.н. знае всеки път из България всеки завой всяко село всеки мост всичко случки бол. реплики: ЛЕЕЕЕКО!!! ти на мен не ми разправяй спокойно на мен от спокойно ми е побеля косата.. внимателно!! БАВНО!! закъде бързаме я карай с 40-50 да ни е мирна главата... ние едно време витиня я взимахме за час и половина а ти сега летиш тука. даже ми брои колите дето ме задминали и накрая вика само 2 коли те задминаха прави сметка как караше
3. Баба ми: човек дето си няма понятие от коли правилници и т.н.
обаче като и го кажеш вика: ААААААА аз едно време съм карала биволска кола
и само ми чете знаците : Тука пише 40 тука има червена и черна кола велико търново 200км и т.н. а да и коронен номер привиди и се спряла кола и вика колко може: МИЛИЦИОНЕР!!!
и аз на спирачките абе мани
е просто по едно време на магистрала ми прещрака нещо като се развиках ония ми ти зверове като ревнаха срещу мен и аз откачам вече
и в пристъп на безумие газ до дупка (бях с маздата тогава 2.0 16в)
към 180 само казах МЪЛЧЕТЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕБИЕМЕ АКО МЕ РАЗСЕЙВАТЕ!! от там 10мин каране с 220 щяха да счупят дръжките по вратите после свалих на 120 и си мълчаха по целия път до Елена
това е моито решение
всеки път като стане сеир скандал в колата само стъпвам рязко на газта и айде тишинка
лошото е че с голфето тоя номер не минава на 170 спира с 4 човека и багаж
ама те не знаят та си траят и там

няма такъв ужас да се пътува с майка ми отпред, отзад баба ми и дядо ми
1. Майка ми човек с 20 години зад волан без акт (скоро и писаха един заради мен

Моля те намали. Ох много бързо караш. Що го изпревари така. Майко мила. е толкова рязко ли трябва да спираш. и отвратителния тик да натиска пода все едно натикса спирачка
2. Дядо ми: човек 30 години шеф на групите дето разнасят трансфоматори из България. няма книжка но може да кара чудовища с колесници по 36 гуми и т.н. знае всеки път из България всеки завой всяко село всеки мост всичко случки бол. реплики: ЛЕЕЕЕКО!!! ти на мен не ми разправяй спокойно на мен от спокойно ми е побеля косата.. внимателно!! БАВНО!! закъде бързаме я карай с 40-50 да ни е мирна главата... ние едно време витиня я взимахме за час и половина а ти сега летиш тука. даже ми брои колите дето ме задминали и накрая вика само 2 коли те задминаха прави сметка как караше
3. Баба ми: човек дето си няма понятие от коли правилници и т.н.
обаче като и го кажеш вика: ААААААА аз едно време съм карала биволска кола

и аз на спирачките абе мани
е просто по едно време на магистрала ми прещрака нещо като се развиках ония ми ти зверове като ревнаха срещу мен и аз откачам вече
и в пристъп на безумие газ до дупка (бях с маздата тогава 2.0 16в)
към 180 само казах МЪЛЧЕТЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕБИЕМЕ АКО МЕ РАЗСЕЙВАТЕ!! от там 10мин каране с 220 щяха да счупят дръжките по вратите после свалих на 120 и си мълчаха по целия път до Елена

това е моито решение
всеки път като стане сеир скандал в колата само стъпвам рязко на газта и айде тишинка
лошото е че с голфето тоя номер не минава на 170 спира с 4 човека и багаж

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кви съпруги бе
при мен квото и девойче да се качи и се нещо ше има да мрънка - пък аз ама грам повод не даам
просту те толкоз и разбират ... инак тва с катапулта е яку ... аз шибидах си иам, само треа видим с ваското1 как до го напраим, тъй щото да се отваря много бързо
, че да не се строши вратлето на момето 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- Bojo
- Автомобил:
- Двигател:
Май това с газта до ламарината най-помага. Жената така един ден взе да ми дава наклон на..... скоростния лост
: Ма виж тука знак... Виж ся тва куче на 500 метра пък ти още на намаляш... Ся тука виж едни коли има, да не се праснем... И кат ми писна. Кат смачках педала, кат подксочи голфа и кат се занабутвах между колите... Тишина и спокойствие и само двигателя реве... От тогава- карам както си знам и никви забележки 

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Много се кефя когато Дида се извика-Внимавай Весо Мерцедес!!!поглеждам в огледалото- ПЕЖО 405!!!Много е зле горката с марките!Обаче евала и правя за някой неща-най-важното,че поиска Голф да купим-аз търсех Рено 19-дизел!!!Така,че ако не беше тя да ми отвори очите
щях т,ва да правя с рендето!!!и нямаше да съм във вашта яка компания!!!Сега я агитирам да почне да кара курсове за В категория,уча я да кара и ми изправя косите,като се издуе турбото и ми се кефи:Я-я ма тя много бързо набира !!!Друго си е да има жената книжка-отивате на гости или на заведение и ти си пиеш спокойно над 0,5/1000 промила
Обаче и казах,че ако направи катастрофа да не ме занимава със застрахователи, огледи и.т.н,не че аз съм застрахован срещу катастрофи,обаче тя да си знае!!!Като вземе книжка ще пусна обява да внимавате с бял голф 2 по пътищата Director !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”