катапулти за мрънкащи съпруги

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 14 юни 2005 0:44

Моята Мома пък като се вози в кола и и става лошо и задължително трябва да е с пликче за.... !!!! :roll:
Обаче като се вози в моита лодка и никакви оплаквания и никакво лошо !!!
Ха сега де , от какво да се оплаквам /?
Някой може ли да се похвали с такива резултати ???

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Вто 14 юни 2005 1:11

Ееееееее брат ти си гений бе трябва да го има тоя катапулт задължително......Само като те изнерви жената пресягаш се към задната седалка да взимеш каската ,подаваш и я и любезно я молиш да си я сложи иииииии арееееееееееее приятен полет хахахаахахах ебати ташака нещо изтрещех :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

:-)

Мнениеот zaio_baio » Вто 14 юни 2005 8:03

Има лечение на проблема - при това сравнително евтино - казва се свински опашки - около 20 ст. бройката от дебелите, стягате и ръцете и краката, закопчавате с колана beat_butt2 , и ако може омаслен парцал в устата!!! a boi de

..... и както беше написал колегата преди мен ... спокойствие .. само шума от мотора .....

Истина обаче според мен е друга .... повечето от хората ги е страх да ги возят защото когато не управляват автомобила нямат усет за скоростта и поведението му на пътя - а ако са го кара ли малко даже незнаят как спира. Така че това е нормална реакция. Мен също ме е страх като ме возят.

Regards
ZB
http://autodiags.net-bg.net

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Вто 14 юни 2005 8:45

Трябва да се монтира катапулт,както се монтират еърбеци и като ти се надуе главата,натискаш копчето-изхвърча на 100м.нагоре...ама пък трябва да се мисли за парашут и каска!!!
:yeaha: Обичам екстремните спортове и май ще почна да мрън-мрън-мрън.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 14 юни 2005 8:47

ifa написа:Мойта приятелка никога не ми прави забележки как шофирам. Може би просто карам нормално. :twisted:

не бе човеко-нали аз я повозих зимата в твойта кола-помни още кучето...mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 14 юни 2005 8:52

Колеги, Вие десен лакет нямате ли че мислите за какви ли не приспособления? :)
Аз имам ...найсе фишове и актове само от ситуации, когато жената е казала "не завивай наляво - забранено е" или "намали, че може да има полиция" и т.н. Винаги когато направеше такава забележка и отсреща хооооп слънчогледче. Та от 2-3 годинки и е забранено да прави такива забележки, иначе ще има последствия a boi de mhihi mhihi mhihi и вече мога да се похваля като водач с "чист" талон, без да съм си променил стила на каране :)

Потребителски аватар
davidbros
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот davidbros » Вто 14 юни 2005 10:12

Е и аз да споделя.
Та Жуната кат сме двамата, като цяло мълчи. До скорости от 120 де /не че ми се случва често да вдигам толкоз/, а нагоре почва да се обажда и да ми припомня за тоз или онзи слънчоглед, как съм и взел дребните пари да откача 16 точки и разни такива.
ОБАЧЕ когато сме със наследника ела да видиш. "НАМАЛИ", "ПО-БАВНО", а малкия само това чака и пуска "ТАте ще те спре полицая, що караш толкова рязко", а аз горкия като го возя и все едно колата си е загубила половината от и без това малкото кончета, галя педала, давам на всеки предимство, абе изобщо ще ме ударят щот не се вписвам в движението в София.
Извод ---> Пътниците и кибиците - само да гледат.

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Вто 14 юни 2005 11:25

vaskoto1 написа:..........

А за "земи нещичко" що не прочетох нищо??? mhihi mhihi mhihi

Жена ми не говори за скорости, знаци и други докато Drive
Само ме предупреждава когато някой ми присветне, че може да не съм го видял... :)

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 14 юни 2005 14:21

всички се оплаквате :lol: аз нямам проблем, вози се и мълчи 8)
сега с детето е по-нервна, ама ще и мине, пък и както каза някой по-горе галя педалчетата

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 14 юни 2005 15:12

аз ако карам културно, жената ми се кара, че се бутат пред мен разни коли, ако карам така, че да не се бутат (демек аз се бутам) ми вика, сиа що се силиш, ама съм спокойна натура и го приемам весело и си прая майтап
интересно обаче майка ми как съм я променил незнам, последно като я возих на магистралата за варна стигнах до 160 (с Г2, 1.3 на газ) и чак мен ми дойде множко, а тя си трае.... :lol:

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Вто 14 юни 2005 15:30

За мрънкането, мрънкат си да не кажа сичките, ма повечето....
Виж за инатенето със слагането на колана мойта красавица мноу лесно я излекувах...... Във Витиня със 130 става ситуация отпред, гума ли пукна някои от по-предните незнам, ма как не се натъркаляхме 4-5 коли накуп не можах да разбера.... Хлапето в бебешката седалка, ма не закопчано естествено..."нямало да го пристиска само тоз колан я......." мойта седи до него и нали е отзад (не че щаше има разлика и отпред да седи) твърдо и упорито отказва колана.... та става ситуацията.... тез пред мен повечето с ABS разбира се, спират екстремно... аз буквално го изправих Пуловера на предния мост... малката естествено излетя от седалката удря се в предната седалка и долу на пода писъци рев...., мойта такваз овнешка главичка ми наби отзад, че ако не беше подглавника сигур щеше ми строши черепа.... и кат заковахме и кат рече само да си отвори устата да ми знае много, само веднъж се пресегнах циганската между седалките......
Сама се сети..... :evil: повече гък не каза...
От тогава качи ли се в колата, без значение дали отпред, дали отзад, и тя и малката са си с коланите....

Инак за мрънкането не мрънка (вече) само я виждам как търси спирачката :wink:

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Вто 14 юни 2005 15:39

minimiro написа:За мрънкането, мрънкат си да не кажа сичките, ма повечето....
Виж за инатенето със слагането на колана мойта красавица мноу лесно я излекувах...... Във Витиня със 130 става ситуация отпред, гума ли пукна някои от по-предните незнам, ма как не се натъркаляхме 4-5 коли накуп не можах да разбера.... Хлапето в бебешката седалка, ма не закопчано естествено..."нямало да го пристиска само тоз колан я......." мойта седи до него и нали е отзад (не че щаше има разлика и отпред да седи) твърдо и упорито отказва колана.... та става ситуацията.... тез пред мен повечето с ABS разбира се, спират екстремно... аз буквално го изправих Пуловера на предния мост... малката естествено излетя от седалката удря се в предната седалка и долу на пода писъци рев...., мойта такваз овнешка главичка ми наби отзад, че ако не беше подглавника сигур щеше ми строши черепа.... и кат заковахме и кат рече само да си отвори устата да ми знае много, само веднъж се пресегнах циганската между седалките......
Сама се сети..... :evil: повече гък не каза...
От тогава качи ли се в колата, без значение дали отпред, дали отзад, и тя и малката са си с коланите....

Инак за мрънкането не мрънка (вече) само я виждам как търси спирачката :wink:

хех бате ти ноу екстремно го дааш с тва поло бе ;) , че и с жена и с дете ;)

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Вто 14 юни 2005 15:53

Само на Витиня и другите таквиз автостради.... по двупосочните глеам се не увличам че не знаеш кой махмурлия от предната вечер мое та челоса с 100-тина че и нагоре....

Въпроса беше, не дали аз съм прекалил, а че човек 27-годишен прекрасно осъзнавайки опасността от возията без колан, упорито ей тъи от инат отказваШЕ да го слага ;)

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Вто 14 юни 2005 15:59

нещу като лека адаптация на "Укротяване на опърничавата" се е получило ;)

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Вто 14 юни 2005 16:04

Мойта се кефи яко ама като тръгнем некаде на дълъг път с пове4ко завой и и става ло6и4ко ама си мъл4и...само леко си сваля седалката назад и по4ва да гледа тъпо ама не ми дава да спираме де. Само намалям. До сега не е имало "инцидент" де. Абе оби4ам си е аз мойта женка

Върни се в “ОФФ-Топик - други”