Обаче като се вози в моита лодка и никакви оплаквания и никакво лошо !!!
Ха сега де , от какво да се оплаквам /?
Някой може ли да се похвали с такива резултати ???
minimiro написа:За мрънкането, мрънкат си да не кажа сичките, ма повечето....
Виж за инатенето със слагането на колана мойта красавица мноу лесно я излекувах...... Във Витиня със 130 става ситуация отпред, гума ли пукна някои от по-предните незнам, ма как не се натъркаляхме 4-5 коли накуп не можах да разбера.... Хлапето в бебешката седалка, ма не закопчано естествено..."нямало да го пристиска само тоз колан я......." мойта седи до него и нали е отзад (не че щаше има разлика и отпред да седи) твърдо и упорито отказва колана.... та става ситуацията.... тез пред мен повечето с ABS разбира се, спират екстремно... аз буквално го изправих Пуловера на предния мост... малката естествено излетя от седалката удря се в предната седалка и долу на пода писъци рев...., мойта такваз овнешка главичка ми наби отзад, че ако не беше подглавника сигур щеше ми строши черепа.... и кат заковахме и кат рече само да си отвори устата да ми знае много, само веднъж се пресегнах циганската между седалките......
Сама се сети.....повече гък не каза...
От тогава качи ли се в колата, без значение дали отпред, дали отзад, и тя и малката са си с коланите....
Инак за мрънкането не мрънка (вече) само я виждам как търси спирачката
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта