Сом 112 кг заловен в БГ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сом 112 кг заловен в БГ
преди малко видях по новините, бати чудовището 

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сом 112 кг заловен в БГ
shenko написа:Сом 112 кг заловен в БГ
Споко.. след 24 часа ще го пуснат...
- vw_passat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето инфо
Пловдивчанин хваща сом-гигант, пуска го обратно в язовира
Новини Сом с тегло 112 килограма и дължина 254 сантиметра е уловен в шуменския язовир "Тича" през почивните дни, съобщи БТА.
Според риболовци досегашният рекорд в България за улов на сом е 102,5 килограма.
Късметът споходил пловдивчанина Красимир Александров, който за първи път бил на риболов на яз."Тича". Младият мъж влязъл със скутер да лови навътре в язовира, при с. Сушина. След като поседял повече от час, решил да се отказва, когато въдицата му изведнъж натежала.
По думите му, повече от час се борил с гигантската риба. След като я омаломощил, успял да я изтегли до брега, където с помощта на четирима души я изтеглили до брега. Там я сложили на платнище и я претеглили. Когато установил размерите на сома, пловдивчанинът решил да го пусне обратно в язовира.
"Вероятно повече никога няма да хвана толкова голяма риба, макар че се занимавам с риболов от малък. Сега и двамата с този сом сме шампиони, затова реших да му подаря.

Пловдивчанин хваща сом-гигант, пуска го обратно в язовира
Новини Сом с тегло 112 килограма и дължина 254 сантиметра е уловен в шуменския язовир "Тича" през почивните дни, съобщи БТА.
Според риболовци досегашният рекорд в България за улов на сом е 102,5 килограма.
Късметът споходил пловдивчанина Красимир Александров, който за първи път бил на риболов на яз."Тича". Младият мъж влязъл със скутер да лови навътре в язовира, при с. Сушина. След като поседял повече от час, решил да се отказва, когато въдицата му изведнъж натежала.
По думите му, повече от час се борил с гигантската риба. След като я омаломощил, успял да я изтегли до брега, където с помощта на четирима души я изтеглили до брега. Там я сложили на платнище и я претеглили. Когато установил размерите на сома, пловдивчанинът решил да го пусне обратно в язовира.
"Вероятно повече никога няма да хвана толкова голяма риба, макар че се занимавам с риболов от малък. Сега и двамата с този сом сме шампиони, затова реших да му подаря.
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:shenko написа:Сом 112 кг заловен в БГ

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:shenko написа:Сом 112 кг заловен в БГ
по кръчмите ли

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
shenko написа:Muncho написа:shenko написа:Сом 112 кг заловен в БГ
по кръчмите ли
след това в

- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последна промяна от mishu на Вто 03 юли 2007 11:11, променено общо 1 път.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
dermeister написа:И после били глупости, че водолазите не щат да влизат в язовирите. Представевте си кво има около разни мини по дъната.
абе незнам какво има.. ама от когато видях линка и ровя във форума на пичовете там..
РИБАРИТЕ НЕ ЛЪЖАТ!! НИКОГА!!... НИТО ПРЕУВЕЛИЧАВАТ НИТО ЛЪЖАТ
Ловя си аз попчета миналото лято-южно от Китен на около 5-6 км навътре в морето и 50 метра дълбочина.Удар!Сериозен!Аз иначе така и не се научих да ги усещам на сопата (хазяина ловеше не М-ки и ги дърпаше на ръка),ама това го усетих.И започна едно вадене-чудо.От околните лодки викаха "Браво на момчето!Бодна калкана!"Вадих го около половин час и накрая тъкмо нещо вече проблясна взе че ми отказа макарата!Старецът каза-АКУЛА! Не знам какво беше,ама се уплете в котвеното въже,вдигна котвата и като каза дай...в турски води.там взе,че се откачи!
на Дунава , 3 цигари запалени ми от колеги около 45 мин и накрая еднин плясък и...............! а най видния на Искъра под вилата 15 мин. борба и на 2 метра пред мен се откачи и на куката имаше люспа от клен с размер колкото 1 лев с ддс! мамка му и прасе!!!
един слан4ев ден аз и бащами и дядо ми бяхме на брягово .Хващах ме каракуда и някои друг шаран стана кам 10 4аса и взех да се базикам хварлях си на около 2-3 метра от брега на едно зарно жито и изведнаш ми заби перото засяках и незнам кво беше тва вадих го 3 4аса и 20 мин и ми скаса но наи-у4удващото беше 4е се беше хванало на едно малко зранце жито
ахахахахахаах ... някой хора могат да те просълзят с приказките си ... 3 часа и 2- мин. може да си закачил някой дънер и да си дърпал кат идиот 3 часа и 20 минути ... даже може 4 да са били ... то такова преживяванеее ... все пак хубавите неща не им усещаш как минава времето ! Тааа голям улов си направил браво !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”