През нощта са ми откраднали колата "Фолксваген Голф 2 1.6 дизел с две врати" С рег номер С 3595 НТ червен металик с лети джанти с тясната броня.
Други отличителни белези вътре колата е 4ерно и 4ервена и корите на вратите са с черно/ червена кожа и имаше детско столче на задната седалка
Колата се намираше в кв.Западен парк, ул.Суходолска бл.130
Моля ви ако някой знае нещо или види колата да се свърже с мен на тел:087 8899981 / 8210168 / 9515387 или на ivoal@mail.bg
Благодаря ви предварително !!!

Помощ за откраднат Голф 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
Помощ за откраднат Голф 2
Последна промяна от diavolcho на Вто 03 юли 2007 16:43, променено общо 1 път.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бате ... верно ли ти взеха голфчето бе
Трябваше след като се опитаха да го разбият първия път да го закараш на паркинг или едно каско
Дано се намери, ако мога нещо да помогна звънкай! На един приятел му откраднаха Хонда Сивик преди 5-6 месеца ... и нищо. Най-вероятно са я дали за части. Дано с Голфа да не стане така и се намери.

- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
Съжалявам колега, и мен преди време ме сполетя подобно нещастие, но със стар Опел Кадетт 1.6Д - вървеше си перфектно, но никой не искаше да даде и 2000лв за него (преди 4-5 год). Предполагам че при теб, както и при мен колата е открадната за части. Помисли само колко струва и дали си е струвало да я крадат за откуп или продаване. При мен не се намери, надявам се при теб да е различно, но трябва да действаш много бързо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най странното е ,че е повредена и нея карам от 4-дена двигателя на колата е увиснал щото е скъсан тампона отпред на двигателя, водните съединения са извадени и няма вода, кабелите се прекъснаха и започнаха да светат всички лампи на таблото т.н просто незнам как са я запалили и дали въобще са я палили.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
diavolcho написа:Най странното е ,че е повредена и нея карам от 4-дена двигателя на колата е увиснал щото е скъсан тампона отпред на двигателя, водните съединения са извадени и няма вода, кабелите се прекъснаха и започнаха да светат всички лампи на таблото т.н просто незнам как са я запалили и дали въобще са я палили.
Много интересно

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
diavolcho написа:Най странното е ,че е повредена и нея карам от 4-дена двигателя на колата е увиснал щото е скъсан тампона отпред на двигателя, водните съединения са извадени и няма вода, кабелите се прекъснаха и започнаха да светат всички лампи на таблото т.н просто незнам как са я запалили и дали въобще са я палили.
тия си ги вкарал в беля засрами се...
п.с. искрено съчувствам и се надявам да я открият

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
щом е нямало вода в системата едва ли ще могат да идат далече, ама знае ли се.
искренно се надявам да я намериш
на мой познат есента му бяха свили пасата във Варна, 3 дена след това полицаите му звънят че колата е намерена в една горичка край Аксаково, липсват му само джапанките че гората е била кална след дъжд и пасата заседнал и оня ми ти забегнал с чехлите.
успех
искренно се надявам да я намериш
на мой познат есента му бяха свили пасата във Варна, 3 дена след това полицаите му звънят че колата е намерена в една горичка край Аксаково, липсват му само джапанките че гората е била кална след дъжд и пасата заседнал и оня ми ти забегнал с чехлите.
успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най тъпото от цялата работа е че някой познат е дал повече инфо за колата.
1. Първо щото се палеше по специфичен начин
2. Второ от къде ще знаят в какво тех.състояние е колата в смисъл тя беше счупена но купето и беше перфектно но не личешя щото я миех много рядко от вън повече държах на вътрешната чистота.
1. Първо щото се палеше по специфичен начин
2. Второ от къде ще знаят в какво тех.състояние е колата в смисъл тя беше счупена но купето и беше перфектно но не личешя щото я миех много рядко от вън повече държах на вътрешната чистота.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”