AFN двигател (1.9 TDI) тресе доста на празен ход...
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На един приятел баща му е ходил в БОШ на околовръсното. Тази седмица отивам и аз. Намира се до Царско село. Ако идваш от Бояна е преди Царско село от дясно (страната на Царско село). Там му открили на диагностиката че една свещ не работи ... Ако не се лъжа цената е около 30-40лв. Според мен ако ми намерят проблема си заслува да се дадът ... може и ти да отидеш ако имаш път на там.
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колата на колегата е с много голямо предварение иначе колата за мен си тресе в рамките на нормалното , просто прехода от това да караш бензинка и да минеш на TDI първите дни е стряскащо . От утре колегата ще е с перфектната центровка ! И да споделиш как се дърйи колата след корекцията от днеска!!!
п.с. То и прехода от дизел към бензинка не е мнооо лесен , гадно е да завъртиш стартера при запалена кола и като изгасиш двигателя да не подрипне колата , това от личен опит .

п.с. То и прехода от дизел към бензинка не е мнооо лесен , гадно е да завъртиш стартера при запалена кола и като изгасиш двигателя да не подрипне колата , това от личен опит .
Върни се в “Дизелови агрегати”