Снимки от Авиошоуто в Граф Игнатиево !!!!!!!!!!
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
по повод написаното от blagoykata:
имаше удар на птица във фанара на F-16, а пилотите на шоуто показаха добри умения в демонстрациите и имаше на какво да се изкефим. вече 11 години съм в авиацията, летя на леки самолети като хоби, нормално е като си горе да спазваш процедури и интрукции. и "Thunderbirds" ги спазваха.
п.п. представете си какво е да се разхерметизира кабината на изтребител при изпълнение на сложна фигура и то над главите на многохилядна публика!
имаше удар на птица във фанара на F-16, а пилотите на шоуто показаха добри умения в демонстрациите и имаше на какво да се изкефим. вече 11 години съм в авиацията, летя на леки самолети като хоби, нормално е като си горе да спазваш процедури и интрукции. и "Thunderbirds" ги спазваха.
п.п. представете си какво е да се разхерметизира кабината на изтребител при изпълнение на сложна фигура и то над главите на многохилядна публика!
- bratignasio
- Автомобил:
- Двигател:
мм
Маи требе и аз да се изкажа.Бех,Видех,добри са но псувните на американчето не бяха като от пиле,а докато тръгне пак ми се изпече мозъка-тва ако е при joser край с 29 и 21.А наште можеше да не изкарват консервите защото уронва престижа ни(чух коментари около изложения 29)Изобщо малко ме е срам.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”