РЕМОНТ ПОКРИВ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Audi_RS* написа:Защото се прави ремонт и както казах кухнята се разширява и да е по-сигурно,че вече ако протече,няма да е на терасата ми ще е вътре,а и за по-добра изолация ...
Абе от тва по сигурно да не ти се разтече там дето не е текло ,щото дойде ли ти майстор

golfer написа:Даскала™ написа:Бате,на италиански гума е гуайна,а дзифта се маже с 4етка!
Тва за което говоря аз си е 4иста гума твърда като кау4ук която се нагрява отдолу докато леко запо4не да се топи и веднага се лепи
опитай се да нагрееш гума с горелка да се поразтопи....
пали се директно.
Правил ли си някога тази процедура или само теории се развиват

Ни6то се не пали.......топи се и дотам

DragoGT написа:май само у твойта махала му викат гума...
то и циганина дърпа кабели ама не е ел. техник
язък че си го правил и не си научил поне какво е и как се казва...
Понеже ти си о6те у4еник искам да ти кажа да не се хвърля6 като малко питбул4е...теорията може и да я знае6,но за практиката не съм много сигурен 4е си в 4ас.
Опитва6 се да си компетентен навсякъде,ама не става...тва за цигайнен е съ6тата ралта.
И не мисли6 ли,4е е по важно да се свър6и работа и да се вземат кинтите,отколкото да се знае то4ното наименование на материала

Тука му викат директно гума,аз в България не съм го лепил и затова не съм в 4ас с наименованието.
п.п ограни4или сте ми мненията до 5 на ден и затва не ви отговорих сно6ти.....малко курвенска ралта от ва6а страна,ама вие си знаете най добре

Върни се в “ОФФ-Топик - други”