Значи разхода ми се вдигна и ми се струва че е от едни добавки за прочистване на инжекциона.Най лошото е че никаде не могат да ми направят диагностика защото двг. не е сток. : Направо съм изперкал то е нормално да харчи повече като се прави нещо по двигателя ама тва ми се струва ненормално.Градско при нормално каране ми дава 12.5 горе долу : а като я карам яко си лепкам 14-15 с лекота .Ебати то на един приятел вр6-цата му дава 17-18 а е 2.9 с чип 200+кс
Ми не казваш кво не му е сток на двигателя, я раздуй, кво си му правил Колкото до диагностиката, заеби ги тия некадърните майстори дето не могат да ти я направят, хвани се сам и си провери стандартните неща при висок разход
A кои са тези стандартни неща????Смених свещите и не е от тях???Аз нищо не съм му сменял само филтъра с спортен.Иначе си доиде от германия с чип ,вал и цяла генерация.Ама нито знам чипа къв е нито вала кви градуси е.......В момента колата ми е в бокса права и малко оптика а и се отупах леко де ,но не мога да си обясня от кво може да е това да му се невиди Аре някои няма ли идея каде да ида на диагностика или няква идея от кво може да е????
наистина - ако изчетеш половината форум все за това се разправя - но мога да ти предложа най - простото - сложи обикновен филтър, а не исСПОРТен и пробвай на друга бензиностанция преди да ремонтираш колата... успех!