Сом 112 кг заловен в БГ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 04 юли 2007 13:52

Vizor, не виждам нищо лошо човек малко да поукраси една случка - ако е забавна... Все пак не лъже за пари или нещо подобно, а просто за да върви бирата и мезето :lol:
Като че тук няма хора, които постоянно бълват лъжи в опитите си да изпъкнат над другите :wink: Просто не обръщаш внимание на подобни изказвания и в случая на секцията "Най-голяма изпусната риба".
Ама темата бе за СОМА!!! Не може този от снимката да е 112 кг :shock :shock :shock
И на рибарите: Наслука!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 04 юли 2007 13:53

Smeagol написа:Vizor, не виждам нищо лошо човек малко да поукраси една случка - ако е забавна... Все пак не лъже за пари или нещо подобно, а просто за да върви бирата и мезето :lol:
Като че тук няма хора, които постоянно бълват лъжи в опитите си да изпъкнат над другите :wink: Просто не обръщаш внимание на подобни изказвания и в случая на секцията "Най-голяма изпусната риба".
Ама темата бе за СОМА!!! Не може този от снимката да е 112 кг :shock :shock :shock

Що да неможе .. много го знаеш какво е ял

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Сря 04 юли 2007 14:01

RAZVRATNIKA написа:Незнам ама се говореше че на дъното на язовир Ивайловград имало сомове които били колкото крави и кавото минело покрах тях всичко засмуквали.Преди доста години някакво момиченце паднало в язовира и не го намерили.Доста пъти водолази правили опити да влизат вътре да видят както има но виждали големи "същества" и като преближавали нещо ги е дърпало към тези "същества".Дядо ми е живал доста години в Ивайловград и се е приказвало много тогава и сега тези които живеят там и в селото до Ивайловград Драбишна все още се споменава тази случка!

То за всеки по-стар язовир се разправят подобни неща.
Той и дядо ми навремето ми разказваше как като го нападнал един вълк и той му бръкнал в гърлото и го обърнал с наопаки. :lol: :wink:

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 04 юли 2007 14:24

Vizor написа:Що да неможе .. много го знаеш какво е ял

В този случай и аз в събота отивам да ловя 5 килограмови уклеи :lol:
Ама ще ги пусна обратно, за да качат още некое кило и да станат поне 10-15 кг.

Потребителски аватар
IVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот IVD » Сря 04 юли 2007 15:33

Smeagol написа:Vizor, не виждам нищо лошо човек малко да поукраси една случка - ако е забавна... Все пак не лъже за пари или нещо подобно, а просто за да върви бирата и мезето :lol:

Може, може да си е 112кг!!

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Сря 04 юли 2007 23:15

В една друга тема ви бях пуснал едно рибе от Дунава. Хората не са лилипути. Хлапето е съученик на синковеца :twisted:

Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”