Ауспуси "Лазаров"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- airMcooled
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хм
аз се обадих по телефона, за да питам колко ще ми струва 40 см отворен шев на гърнето...20-25 леав, ако му го занеа свалено. арабите в центъра ми го капнаха за 10.
та за кърпене... търсете най-близкия арабин
та за кърпене... търсете най-близкия арабин

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
та по обед оставих колата
мека връзка резонаторно (махаме катализатора) средно крайно
тръби а да и мноу як накрайник неръждавейка
270лв. (накрайника вдигна цената с 10лв.)
ще ходя да си я взема към 16:30
леле старите гърнета като ги разклатиш и вътре все едно бяха пълни с мъниста
взех колата много съм доволен!!!
мека връзка резонаторно (махаме катализатора) средно крайно
тръби а да и мноу як накрайник неръждавейка
270лв. (накрайника вдигна цената с 10лв.)
ще ходя да си я взема към 16:30
леле старите гърнета като ги разклатиш и вътре все едно бяха пълни с мъниста

взех колата много съм доволен!!!
Айде и аз да го похваля Лазаров
(не че ми е адаш по фамилия)
Сутринта,за два часа ми смениха цялата изпускателна система.
Първото разширително гърне,междинно(под задните седалки),крайно(задно),разглобяемите връзки между тях,меките връзки,боядисването и работата по всичко по горе + 2 години гаранция = 200лв.
Много любезни,без псувни и нерви,изключително професионално извършиха цялата работа...много съм доволен bowdown
Drive

Сутринта,за два часа ми смениха цялата изпускателна система.
Първото разширително гърне,междинно(под задните седалки),крайно(задно),разглобяемите връзки между тях,меките връзки,боядисването и работата по всичко по горе + 2 години гаранция = 200лв.
Много любезни,без псувни и нерви,изключително професионално извършиха цялата работа...много съм доволен bowdown

- syncrony_x
- Автомобил:
- Двигател:
Е, мочета, благодарение на вас се свързах с тоя сервиз "Лазаров" , защото и аз мисля да си сменя катализатора с подходящо за целта гърне.Тъй като колата ми е Passat Syncro и най-вероятно има разлика и в гърнетата (...не само), човека ми обяви 65 лв. с монтаж и 2г. гаранция.
Естествено и аз като всички вас се посъветвах с разни познати и те ми казаха, че е по добре катализатора да се замести с гърне, отколкото с тръба.Ако някой има събрани повече мнения ,моля да пише!
След сманата ще си напиша мнението, надявам се всичко да е ОК.
....между другото мислите ли , че мощността ще се покачи и ше се намали ли разхода на гориво след махането на катализатора(..имайте предвид все пак,че колата е 92г. и километрите са абсолютно незнайни спред мен)
Естествено и аз като всички вас се посъветвах с разни познати и те ми казаха, че е по добре катализатора да се замести с гърне, отколкото с тръба.Ако някой има събрани повече мнения ,моля да пише!
След сманата ще си напиша мнението, надявам се всичко да е ОК.
....между другото мислите ли , че мощността ще се покачи и ше се намали ли разхода на гориво след махането на катализатора(..имайте предвид все пак,че колата е 92г. и километрите са абсолютно незнайни спред мен)
- syncrony_x
- Автомобил:
- Двигател:
Ми кво да ви кажа,.....Нали съм си пич и точно на мен ще се случи, закарах аз колата при Лзаров и той като погледна отдолу каза, че за мой касмет катализатора е двоен и заместителя му също трябва да буде такъв, което от своя страна ,нали се сещате , че естествено струва ДВОЙНО,....!!!!
Е, кво да се прави , платих си 130 лв и сега съм с ново гърне и кола която върви доста по-добре от преди, направо много съм щастлив!Определено няколко коня се завърнаха в стадото!!!
Промяна в шума не забелязвам, даже преди като ускорявах между 2500 и 3500 оборота имаше едно бучене, пък колата въобще не дърпаше. Сега това гоняма и набира доста по-добре!
Благодаря ви ,че ме насочихте към този сервиз!!! Аз също вече мога да го препоръчам!!!
Е, кво да се прави , платих си 130 лв и сега съм с ново гърне и кола която върви доста по-добре от преди, направо много съм щастлив!Определено няколко коня се завърнаха в стадото!!!
Промяна в шума не забелязвам, даже преди като ускорявах между 2500 и 3500 оборота имаше едно бучене, пък колата въобще не дърпаше. Сега това гоняма и набира доста по-добре!
Благодаря ви ,че ме насочихте към този сервиз!!! Аз също вече мога да го препоръчам!!!
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Едно важно уточнение за лазаров
макар че прави хубави гърнета и дава 2 години гаранция
не му позволявайте да ви слага мека връзка
слага от турските по 5лв
мен ми се скапа вече (а той не дава гаранция за меката връзка)
ако ще сменяте там нещо + мека връзка вземете си вие меката връзка и
му я занесете има едни испански май 30-40лв. казват че са добри
слага от турските по 5лв

:)
Абе момчета, тоя бай Лазар ще провери ли само катализатора (това изобщо възможно ли е?) без да ме лъже дали е за смяна!? Че не знам даже ламбда сондата на пустия катализатор ли е или не е ... кажете, че с тоя разход 16/100 (Г3, АБД 1.4ми )вече нямам думи да опиша, катализатора ми май издиша...! WC
- Brani VW QUANTUM
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:Едно важно уточнение за лазаров
слага от турските по 5лв![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще посетя и аз Лазаров, но само един въпрос...Виждам, че много от вас са доволни от него, тъй като темата е отпреди година и се питам дали има промени
Някой знае ли дали все още меката връзка, която Лазаров слага, е турска или трябва да си търся
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Brani написа:Ще посетя и аз Лазаров, но само един въпрос...Виждам, че много от вас са доволни от него, тъй като темата е отпреди година и се питам дали има промени
Някой знае ли дали все още меката връзка, която Лазаров слага, е турска или трябва да си търся
Свържи се с колегата "xarpun" от форума, той работи по-добре от Лазаров. Имал съм вземане-даване и с двамата.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”