IVD написа:Кой каза Арапя
Къде ще си почиваме през лятото?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
ila написа:Tishku написа:Малко ни е страх, ама и ни харесва![]()
![]()
Хобито си е хоби, неможе без него![]()
Приморско е дЪ мястото
Колега , я сподели как е съхранявате тази яхта, че аз като питам за цените на пристанищата и направо бягам
Колега , тая яхта не е на колегата Tishku , а на Здравко-Биг Брадъра
А по принцип яхтата стой в Приморско
Аз пък съм голям фен на Равда, надявам се и тази година да ида там.
Самото селце не е непоносимо претоварено, шумно и т.н., а няма нищо по-лесно от това да отидеш до несебър и слънчев бряг да избухваш.
И цените са си народни, и на хотелите, и на кръчмите.
За там не знам дали ще ходя още, но от 19 до 24 юли ми дойде отникъде да отида на черноморец, та очаквам бурно лято
Самото селце не е непоносимо претоварено, шумно и т.н., а няма нищо по-лесно от това да отидеш до несебър и слънчев бряг да избухваш.
И цените са си народни, и на хотелите, и на кръчмите.
За там не знам дали ще ходя още, но от 19 до 24 юли ми дойде отникъде да отида на черноморец, та очаквам бурно лято
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преди години много обичах Несебър през лятото. от 2 години ходим на море в чужбина. миналата бях и за 4 дни през септември на къмпинг "Романтика" до устието на р.Камчия, в края на Ст.планина и беше приятно. иначе - уикендите тук на балкан, по минералните басейни или в Гърция по плажовете. като се нормализира нашия плаж, може пак да се върнем към родното. но за съжаление е такава лудница или мръсотия. има няколко незастроени още места по Черноморието, но там пък трябва да разпъваш палатка, ако искаш да стоиш няколко дни и плажовете са неохраняеми. може в Обзор тази година да не е толкова лошо. някой да е ходил скоро?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”