stoqn_g60 написа:Колеги случайно някой да е видял от тези иначе "ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ" принадлежностина задният ред седалки да речем на S класа или на BMW или на AUDI a8 или на такива автомобили за над 100 000 euro . Много бих желал да видя на G класа зелена жилетка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Братче аз не виждам смисъл да се носи на задната седалка или на облегалката (малко селско е )това че е задължителна не значи че трябва да се вижда.Повечето коли имат багажници в които спокойно може да си седиstoqn_g60 написа:Колеги случайно някой да е видял от тези иначе "ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ" принадлежностина задният ред седалки да речем на S класа или на BMW или на AUDI a8 или на такива автомобили за над 100 000 euro . Много бих желал да видя на G класа зелена жилетка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно подкрепям- въпрос на личен избор е.Аз никога не слагам коланVне казвам ,че така трябва просто аз не мога да го понасям...bluefen написа:stoqn_g60 написа:колега bluefen тази жилетка е задължителна в случай че незнаеш
то и аптечката и пожарогаситела са задължителни, но ти преценяваш дали си ги носиш като не ги си носиш последствията, така че всеки си знае и преценява
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта