Акумулатора ми замина и ще трябва да взимам нов (сегашният ми беше Искра 60Аh и интерестно издържа 7 години) Първо да ви попитам по каталог какъв Аh трябва да търся, става дума за Голф2 1,6 75коня. И ако може да ме насочите каква марка акумулатор да търся, Ah и т.н. :)
Другата седмица взимам заплата и до тогава трябва да съм си избрал нещо, че на този вече не може да се разчита (в момента се зарежда в банята)
Съвет в избора на нов акумулатор за Голф2 1,6 75коня
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вземай пазарджишки (искра)65 Ah минимум....колкото по голям толкова по добре....сега ако кажа че е най-добър от Българските ще настане един спор.Имам наблюдения и доста служебни автомобили .... искра карат повече от другите......примерно от Добрич.....странно но напоследък доста от фирмите продаващи акумолатори престанаха да работят с Пазарджишките ....незнам още защо !
Друга марка с много добри отзиви и наблюдения са ТОПЛА-Словенски май бяха ......много са добри ...ама са и по скъпи....
Друга марка с много добри отзиви и наблюдения са ТОПЛА-Словенски май бяха ......много са добри ...ама са и по скъпи....
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
znainainai написа:Айде само да не е монбат че те и гаранцията си немогат да изкаратТрима мои колеги вече им подменяха гарационни монбати щото са много хубави
![]()
![]()
Искра
Аз пък съм с Монбат около 7г и не е мръднал,тая зима се опита да здаде багажа ма добре че колата пали от раз та не и трябва мн ток,като се има в предвид че с моя и газка съм палил.Абе общо взето доволен съм не ме е оставил

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
znainainai написа:Айде само да не е монбат че те и гаранцията си немогат да изкаратТрима мои колеги вече им подменяха гарационни монбати щото са много хубави
![]()
![]()
Искра
Има нещо вярно-монбата много често дава дефекти,скоро мой колега купува нов монбат и докато го сложи го свали и го подмени щото само като даде контакт волтовете падат на 5

Гледам доста хора ползват Exide,мисля че доста ги бива но като цена не знам как са
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Избери VARTA, защото "не всички акумулатори са еднакви"! Толкова победи в сравнителни тестове не са случайни...
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kav4o написа:znainainai написа:Айде само да не е монбат че те и гаранцията си немогат да изкаратТрима мои колеги вече им подменяха гарационни монбати щото са много хубави
![]()
![]()
Искра
Има нещо вярно-монбата много често дава дефекти,скоро мой колега купува нов монбат и докато го сложи го свали и го подмени щото само като даде контакт волтовете падат на 5За жълтият монбат казват че е по-добър,нещо от сорта "20% по-силен стартов ток",но е по-скъп
![]()
Гледам доста хора ползват Exide,мисля че доста ги бива но като цена не знам как са
Аз съм с черен монбат и както съм написал няколко поста по-нагоре съм доволен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”