Не сам ходил още на майстор но като му гледам дисплея мисля че е изгорял.Цифрите стоят на половиннки.Ако някои е имал подобен проблем нека да помогне
Цената на електронен километраж за голф3
- hatebur
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX
Цената на електронен километраж за голф3
Здравей те.Някой да знае цената на електронен километраж за голф3.
Не сам ходил още на майстор но като му гледам дисплея мисля че е изгорял.Цифрите стоят на половиннки.Ако някои е имал подобен проблем нека да помогне
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цената на електронен километраж за голф3
hatebur написа:Здравей те.Някой да знае цената на електронен километраж за голф3.
По-скоро няма контакт в едната половина
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Тъй си е, както каза Андро_
На повечето Г3 болтчетата там са с еврейски звезди. Все ще можеш да ги развиеш я с нож, я с някаква друга подобна дивотия, но ще им нараниш главите и после даже с правилното ключе може да не успееш да ги стегнеш хубаво!
А проблема си е точно контактен...
Потърси точния инструмент! Ако не забравя, утре на работата ще видя какъв размер е и ще пиша.
На повечето Г3 болтчетата там са с еврейски звезди. Все ще можеш да ги развиеш я с нож, я с някаква друга подобна дивотия, но ще им нараниш главите и после даже с правилното ключе може да не успееш да ги стегнеш хубаво!
А проблема си е точно контактен...
Потърси точния инструмент! Ако не забравя, утре на работата ще видя какъв размер е и ще пиша.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
От вътрешната страна са! Главата на болта е на обратната страна на платката, а резбата е в пластмасовото тяло.
Всъщност, някой май беше споменал за дисплеи, на които са запоени метални крачета, а те директно за платката, без тоководещи гумички.
Там вече не знам как е, но май и пластмаски може да няма.
Всъщност, някой май беше споменал за дисплеи, на които са запоени метални крачета, а те директно за платката, без тоководещи гумички.
Там вече не знам как е, но май и пластмаски може да няма.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”