angel_georgiev написа:Дон Хуан Голфа написа:angel_georgiev написа:niikoo_1 написа:Tyan написа:бей с тия джанти алесио мой![]()
Абе тия Алесио джанти ли правеха, щото аз си мислех, че така се казва някой мангал.![]()
Това с Алесиото си е точно така!!! Няма по-гадни боклуци на светаДори CMS са цвете сравнение с тях
E поне си много отворен карал ли си с такива джанти??? защото аз карам 2 коли с 17-ки от 2 години и съм страшно доволен за цената им!
Ае много станахте професорите...само пишете по форумите а като дойде събора или мероприятие никаде ви няма....
Поне като си недоволен от нещо кажи от какво?от цвета ли
P.S.
Като глеам в профила ти какви хубави тасове имаш се замислих и аз да сложа такива
Без да ти влизам в тона - един такъв таз не съм много сигурен дали не е повече от италянските боклуци, за които говоря! Имал съм реплика на ориг. джанта тяхно производство. Гледал съм и много с тяхната марка! 1. Множество фабрични ръбове по метала (и за второ качество не стват) 2. Неравномерна боя и лаково покритие 3. Ако недай Боже има никилирани елементи са залющени още като нови и т. н.
А понеже си много отворен може да сравним твоето Алесио по качества с моите ББС-ки
Колега аз съм страшно доволен от тях, както от здравина така и от покритие и т.н. ! повтарям - 2 коли с 17ки по софийските дупки 2 години и няма гриже никакви -просто перфектни!
Ти по-добре виж да не са ти пробетали втора ръка

CHEERZ