Коя според вас е най-красивата кола?

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила

Кой номер ви харесва най-много?

1
58
20%
2
50
18%
3
40
14%
4
15
5%
5
6
2%
6
4
1%
7
55
19%
8
4
1%
9
13
5%
10
4
1%
11
12
4%
12
5
2%
13
18
6%

Общо гласове: 284
Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ре

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Чет 05 юли 2007 20:06

angel_georgiev написа:
Дон Хуан Голфа написа:
angel_georgiev написа:
niikoo_1 написа:
Tyan написа:бей с тия джанти алесио мой mhihi mhihi

Абе тия Алесио джанти ли правеха, щото аз си мислех, че така се казва някой мангал. mhihi mhihi

Това с Алесиото си е точно така!!! Няма по-гадни боклуци на света :evil: Дори CMS са цвете сравнение с тях :idea:

E поне си много отворен карал ли си с такива джанти??? защото аз карам 2 коли с 17-ки от 2 години и съм страшно доволен за цената им!
Ае много станахте професорите...само пишете по форумите а като дойде събора или мероприятие никаде ви няма.... :049:
Поне като си недоволен от нещо кажи от какво?от цвета ли :mrgreen:

P.S.
Като глеам в профила ти какви хубави тасове имаш се замислих и аз да сложа такива :lol:

Без да ти влизам в тона - един такъв таз не съм много сигурен дали не е повече от италянските боклуци, за които говоря! Имал съм реплика на ориг. джанта тяхно производство. Гледал съм и много с тяхната марка! 1. Множество фабрични ръбове по метала (и за второ качество не стват) 2. Неравномерна боя и лаково покритие 3. Ако недай Боже има никилирани елементи са залющени още като нови и т. н.

А понеже си много отворен може да сравним твоето Алесио по качества с моите ББС-ки :wink:

Колега аз съм страшно доволен от тях, както от здравина така и от покритие и т.н. ! повтарям - 2 коли с 17ки по софийските дупки 2 години и няма гриже никакви -просто перфектни!
Ти по-добре виж да не са ти пробетали втора ръка :lol:
CHEERZ :beer

Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот angel_georgiev » Чет 05 юли 2007 20:27

Аз мисля, че щом Алесио ти харесва, това трябва да е най-важното за теб! Дано да се видим на някоя сбирка. Мир :P

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Чет 05 юли 2007 20:51

Сега виждам темата...нещо не мога да гласувам ,но как да е.
Не казвам ,че разбирам много и сигурно се включвам не на място в някакъв спор м/у разбирачи,но четворката на дона е класи над другите коли.
Това е просто очевадно и на тази четворка не и мястото там,все едно да сравняваш кон с магарета.
Та някои от колите,особено двойките вкл. фаворита(първата двойка) дори не са боядисани както трябва.
:lol: Иначе като се изключи четворката на дона безспорния фаворит е асеновградската тройка 3311...евала.

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Чет 05 юли 2007 22:55

FELIPE написа: дори не са боядисани както трябва.
:lol: Иначе като се изключи четворката на дона безспорния фаворит е асеновградската тройка 3311...евала.

момчеееее ти намери какво да кажев честно :stumm :blow job :021: какво и е на боята ?

п.с. знае ли някой отговора на въпроса "ако отидат зеления и 4ката в Германия на изложение кое ще се хареса повече ? " mhihi

Потребителски аватар
-Maxxx-
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот -Maxxx- » Чет 05 юли 2007 23:43

alpine написа:
FELIPE написа: дори не са боядисани както трябва.

момчеееее ти намери какво да кажев честно :stumm :blow job :021: какво и е на боята ?

п.с. знае ли някой отговора на въпроса "ако отидат зеления и 4ката в Германия на изложение кое ще се хареса повече ? " mhihi

Остай го ве... нали трябва да напрай реклама на аверчетата си...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 06 юли 2007 11:43

alpine написа:боби по нагоре го каза , всяка промяна на колата от сток-а я праща в графата тунинг .

п.с. не е нужно направените неща да се натрапват а просто да си седят добре на мястото :roll: :idea: :wink:

След тези думи става ясно, че малко или много всички VW-та които бяха на Калояново са тунинговани с много малки изключения :039:

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Пет 06 юли 2007 12:31

Stefan написа:
След тези думи става ясно, че малко или много всички VW-та които бяха на Калояново са тунинговани с много малки изключения :039:

Браво Стефчо
:applause:

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Контакти:

Мнениеот alpine » Пет 06 юли 2007 22:13

Stefan написа:
alpine написа:боби по нагоре го каза , всяка промяна на колата от сток-а я праща в графата тунинг .

п.с. не е нужно направените неща да се натрапват а просто да си седят добре на мястото :roll: :idea: :wink:

е добре къде остава границата тунинг и сток тогава :stll think:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Съб 07 юли 2007 8:24

FELIPE написа:Сега виждам темата...нещо не мога да гласувам ,но как да е.
Не казвам ,че разбирам много и сигурно се включвам не на място в някакъв спор м/у разбирачи,но четворката на дона е класи над другите коли.
Това е просто очевадно и на тази четворка не и мястото там,все едно да сравняваш кон с магарета.
Та някои от колите,особено двойките вкл. фаворита(първата двойка) дори не са боядисани както трябва.

Eвала Колегата! Един ценител!
Точно така БОЯТА - както ти каза на доста коли боята им е смешна но никой не взима това под внимание това си е важен елемент от визията на колата ...а ти виж, че щом 3-ката с доста неадекватния тунинг е пред мойта няма смисъл да коментираме!!!Луд на шарено се радва :lol:
Ще пием по бира с теб на голф събора :wink: и ще поговорим за качествения тунинг който изисква освен пари но и вкус и други неща ...но за да не ги отваряме всички насаме на по ракия тия за неща :lol:

P.S.
и аз не можах да гласувам :roll:

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Контакти:

Мнениеот alpine » Съб 07 юли 2007 8:29

като си спомням преди колко години е правена зелената двойка , спокойно мога да заявя че е качествено направен за да остане номер 1 сред двойките толкова дълго:lol: mhihi

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!!!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Съб 07 юли 2007 8:34

alpine написа:като си спомням преди колко години е правена зелената двойка , спокойно мога да заявя че е качествено направен за да остане номер 1 сред двойките толкова дълго:lol: mhihi

Колега тая двойка ще си остане вечен фаворит сред всички тунинговани VW в БГ и едва ли ще бъде направена скоро по-добра кола особено като гледам какви са кандидатите!!!

P.S.
DIZA PAUA :twisted:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 07 юли 2007 9:03

Според мен в България всичко опира до пари, а не до желание :dontknow:

Няма да има по-хубава двойка, поради това че трябват много пари за да се направи, а ако някой ги има тези излишни пари ще гледа да си вземе някоя по-хубава и по-нова кола от двойката :wink:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 07 юли 2007 9:08

Аре стига сте се чепили по тея голфчета, че почвам да получавам комплекси :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 07 юли 2007 9:09

А и в теми анкети не е хубаво да се налага мнение всеки да гласува за себе си и толкоз.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 07 юли 2007 9:11

scirocco gt написа:Аре стига сте се чепили по тея голфчета, че почвам да получавам комплекси :wink:

Ето, ако и ние имахме парички да си купим по един Туарег като колегата, нямаше да се чепим сега mhihi mhihi mhihi

Върни се в “Оптичен тунинг”