angel_georgiev написа:Alpine, що за въпрос! Pioneer са мнооого назад
Pioneer DEH-P6900IB vs. Alpine CDA-9854R
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: re
bu4komobil написа:alpine разбира се,преди бях с pioneer и като сложих alpine-a имаше огромна разлика в звученето,да не говорим че вече нямам прословутия проблем с ваденето на дисковете
Интересно ми е какъв ти е бил стария Пайнер,и какъв ти е сегашния Алпайн
-
martiob
- Автомобил:
- Двигател:
agopov написа:Интересно ми е какъв ти е бил стария Пайнер,и какъв ти е сегашния АлпайнАз съм твърдо зад Пайнер,пак повтарям - Алпайна няма достаъчно настройки на звука,следователно не може и да свири толкова добре
а не ти ли е хрумвало че по-доброто звучене на Алпина може да се дължи не на много настройки, а на по-добър DAC?
martiob написа:а не ти ли е хрумвало че по-доброто звучене на Алпина може да се дължи не на много настройки, а на по-добър DAC?
Не знам на какво те кара да мислиш че DAC е основния определящ фактор за звученето на даден плеър,щото живия пример е Sony където масово са с по 24-битови DAC и пак са абсолютни пръчки
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
koceto_pz написа:angel_georgiev написа:Alpine, що за въпрос! Pioneer са мнооого назад
Е това е компетентно мнение
ЕВАЛА
Ами просто нищо друго няма да ти кажа, освен, че BMW 320i Coupe, което спечели тази година на ЕММА беше мое и аз съм му избирал компонентите! Сигурно нищо не разбирам
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
angel_georgiev написа:koceto_pz написа:angel_georgiev написа:Alpine, що за въпрос! Pioneer са мнооого назад
Е това е компетентно мнение
ЕВАЛА
Ами просто нищо друго няма да ти кажа, освен, че BMW 320i Coupe, което спечели тази година на ЕММА беше мое и аз съм му избирал компонентите! Сигурно нищо не разбирам
Радвам се за теб
с кой модел на Алпин си?Между другото коя ЕММА спечели,тази на Божурище или на Калояново,в какво участва в SQ или SPL?- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
С кой съм сега или кой е в БМВ-то?
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
golf_5_R32 написа:естествено че Pioneer те са N:1 направетв разликата
И като ги сравня, освен да отбележа, че Алпин са дооооста напред и да те попитам как реши, че Пайнер са номер 1 не знам. В подкрепа на мнението си ще ти кажа, че Алпин КД за 180 нямат и това не е случайно
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”