Диагностика - къде в София ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Диагностика - къде в София ?
Здравейте колеги, от скоро може да се каже че и аз съм член на вашия форум, тъй като взехме един Голф 3 1.4 92' на моята приятелка и както следва аз ше трябва да се грижа за него
Та след като го карах 1 ден аз не открих никакви проблеми, но вече започнаха да изникват разни дреболии (поне така си мисля) което нормално за кола нов внос. Значи колата започна да мени обороти и се появи мирис на бензин в купето, което ме навежда на мисълта че някое маркуче за бензина е за смяна а и вероятно горивен филтър (нямах време да го сменя). Въпроса ми е кой сервизи ползвате за Голф 3, и по-специално този мотор моно инж. подлежили на някакъв реглаж по-принцип и каде може да се диагностицира, благодаря ви предварително за съветите.

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Диагностика - каде?
твоя човек е ВАСКОТО1 говори си с негоMilionera213 написа:Здравейте колеги, от скоро може да се каже че и аз съм член на вашия форум, тъй като взехме един Голф 3 1.4 92' на моята приятелка и както следва аз ше трябва да се грижа за негоТа след като го карах 1 ден аз не открих никакви проблеми, но вече започнаха да изникват разни дреболии (поне така си мисля) което нормално за кола нов внос. Значи колата започна да мени обороти и се появи мирис на бензин в купето, което ме навежда на мисълта че някое маркуче за бензина е за смяна а и вероятно горивен филтър (нямах време да го сменя). Въпроса ми е кой сервизи ползвате за Голф 3, и по-специално този мотор моно инж. подлежили на някакъв реглаж по-принцип и каде може да се диагностицира, благодаря ви предварително за съветите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
?
Още един въпрос, този мотор (ABD 1.4) има ли ланда сонда? и как мога да се свържа с ВАСКО1
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: ?
Milionera213 написа:Още един въпрос, този мотор (ABD 1.4) има ли ланда сонда? и как мога да се свържа с ВАСКО1
Виж темата''Отваряме клубен сервиз-тънки цени''в раздел''Сервизи''

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Iavor написа:Milionera213 написа:Още един въпрос, този мотор (ABD 1.4) има ли ланда сонда? и как мога да се свържа с ВАСКО1
Виж темата''Отваряме клубен сервиз-тънки цени''в раздел''Сервизи''
Пардон-темата е ''Клубен сервиз''
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Milionera213 написа:Още един въпрос, този мотор (ABD 1.4) има ли ланда сонда? и как мога да се свържа с ВАСКО1
Да, има ламбда сонда. Телефона на Васето е 088 9278345
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”