Градски чеда ниедни, за вас работа от ранни зори няма ли?
Тц-Тц
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Тц-Тц
Мързеланковци ставайте бе, 6 часа ще стане след малко, а никой няма, бива ли така?

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Оти се косиш като че ти мине...ДУ така ли се съкр.гутен морген Има работа карам дечко на градина карам жената на работа карам мен си на работа,като през цялото т,ва време карам голфа Drive Само трябва да се помоля пред иконата някой малоумник да не ме джасне по цариградско и да ме дари с красноречие да излъжа шефа та да отида по некое време до ваското да си взема стикер на клуба за джама па и да пиеме по бира шото съм отскоро във форума а всяко добро начинание требе да се скрепява със светло пиво Beer Отивам да си праа петорно късо кафе за разбуждане шото покрай тоа нет зех да вампирясвам(пиша по шопски оти е по лесен за чаткане иначе съм морско чедо от Бургас-всички градски ги поздравявам горещо и ги съветвам да не се женат като мен за софиянка)чакай,че ако ме види ся жената
аре чао ти (ви) и умната по пътищата на БЪЛГАРИЯ 
аре чао ти (ви) и умната по пътищата на БЪЛГАРИЯ - ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:само един въпрос, на мойто мнение по-нагоре излиза час 9,20 па аз го писах в 10,15.....в момента е 10,39 и ша вида къв час ша излезе.....та що така?
Е... пише си 10:20
А Веско тия софиянки са страшни гадини бре и мойта ми се качва на главата!!! Имал съм варненка, дупничанка, бургазлийка ама такова чудо като софиянките е нЕмааа!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”