бензина изненадващо свърши?
- rosbul
- Автомобил:
- Двигател:
бензина изненадващо свърши?
Значи купих преди 2 семици колата и напалних резервоара, 46 литра хвана от после разбрах че е 45л. резервоара но както и да е до днес минах градско изван градско общо 650км. и изненадвашто сварши , както ми е стрелката на последната чертичка преди резервата ,наистина бая време се задаржа на нея и бях почнал да се осъмнявам но до днес когато ми сварши изненадвашто на патя ,добре че бях близо до една бензиностанция . Когато я взех от дупница пак беше на същата чертичка и си викам е поне малко бенз на аванта ,ще имам но уви то по надолу не слизала тази пуста стрелка
и сега се чудя от какво е и какви стапки да предприемам , ако някои се е збласквал с подобен проблем да драсне по някой ред... 
Последна промяна от rosbul на Нед 08 юли 2007 15:57, променено общо 1 път.
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BastunSelski написа:Е,нали имаш лампичка,която да ти светне.Иначе,ако ти е заяла стрелката,що не почукнеш таблото, както правят във всички екшън филми,когато им свършва горивото на колата,самолета и т.н.
По мои наблюдения постарите вагени страдат много от спестяването на въпросната лампа....
Мже стрелката да е заяла(тоест след редовното каране на колата има шанс(не голям)да проработи....
Обаче ако резервоарът е ударен там където стои въпросната сонда,която командва стрелката-нямаш големи възможности.
Аз се сещам за 2:
1-носиш една 5литровка с бензинче
2-минеш не минеш 50тина км-зареждане за 10тарка
- rosbul
- Автомобил:
- Двигател:
ходих при един майстор днес само набарзо 4е имаше работа по касно ще ме види замери ми буксата и ми каза 4е с поплавака нямало проблем каза 4е било от таблото в понеделник ще го смакни но аз го попитах а лампата ми що не светва нали са отделно и тои се учуди и каза ще видим като го отворим пробвахме и с почукване но няма напредак . 
- asengamalov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”