колко добри хора има в тази държава.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Ми тя простотията не ходи по гората....никак не ме учудва тази грозна гледка....каското ще го оправи, но простотията никога няма да го напусне този герой, който е сътворил мизерията
а преставяш ли си това е само, защото момчетата, които ми ремонтираха климатика са я паркирали не където трябва

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
shenko написа:chefito написа:Ми тя простотията не ходи по гората....никак не ме учудва тази грозна гледка....каското ще го оправи, но простотията никога няма да го напусне този герой, който е сътворил мизерията
а преставяш ли си това е само, защото момчетата, които ми ремонтираха климатика са я паркирали не където трябва
едва ли има човек, който да не е ял тази попара

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shenko написа:chefito написа:Ми тя простотията не ходи по гората....никак не ме учудва тази грозна гледка....каското ще го оправи, но простотията никога няма да го напусне този герой, който е сътворил мизерията
Много често се драска кола поради тази причина - спрял си "на някой" на местото.
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reinhard написа:Нравите ни могат да те накарат да загубиш желание за каквото и да било. Съжалявам за колата ,приятел.
Абсолютно вярно - то ни хубава кола да си купиш, ни да се занимаваш да барнеш старата това-онова.....все ще се намери един е такъв кретен и ще се изсере на метеното.....това е положението - гуми се режат, драска се с пирони, бензин точат, чупят огледала......кирки забиват вече.....
дивашка работа....Булгаристан

Върни се в “ОФФ-Топик - други”