В Крафт кв. Слатина с извинение ми е..ха майката !!! Оставям колата аз и добре се бяхме разбрали за 70лв всичко да си оправят да го изтърбушат и така. Да ама НЕ, обажда ми се след 2 часа .... така и така твоя катализатор не е керамичен ами железен и не може да се изтърбуши и ще трябва да сложим нещо от сорта на ново гърне ... и цената от 70лв се вдига .... Казах изчакайте ще ви се обадя след малко. Обадих се на моя майстор и му казах за тия глупаци и той ме попита "Абе ти нормален ли си... пъвро 70лв са адски много и второ катализатора и така си се изтърбушва. Заминавай и си взимай колата, казвай им да ти я сглобяват по най-бързия начин." Така и направих и тъкмо си мислих .... ехх сега ми отидоха 20лв за работа и 10лв за път на вятъра

..... и отивам да си взимам колата и какво да чуя ... Еми дължиш ни 50лв .... аз седа като паднал марсианец ... Казват ми 40лв за работа и 10лв за някакви гарнитури на катализатора ... Е в този момент света ми се срина. Кво да правя ... дадох ги и сега същия к.р . Отидох вечерта при майстора ми и той ми каза спокойно не се притеснявай ще го изтърбуша ела в петък или събота ... и ще ми вземе общо взето никакви пари, но пак се чувствам прецакан

или по точно сасипан. Те ме видяха че съм някакъв лимон и са си казали ... епа що да не му вземем паричките на тоя ... я ква кола кара. И си ми ги взеха

Та явно към края на седмицата ще ви кажа какви са резултатите след изтърбушването. Сега останах без пари да си сменя дебитомера

......