Viva Kimi !!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Blau&Weiss написа:Аз ли съм единствения почитатател на сребърните стрели?
Азми аз не съм точно на тях, а на Алонсо. За мен пак показа, че е голям. При положение, че Фераритата при еднакви обстоятелства (гуми, гориво) бяха с 0.3-0.4 секунди по- бързи и всички сочеха безпролемна двойна победа на тая писта... а Алонсо беше равностоен на Кими, видя се колко по- бърз е от Хамилтън и дори имаше шанс да спечели с хитрия ход с много кратък първи стоп, ако след втория стоп не беше излязъл точно зад 3 изостанали автомобила. А точно тогава Кими въртеше най- бързите си обиколки и Алонсо загуби много изпреварвайки ги с пълна кола и незагряти гуми.
Иначе поздрави за Кими, направи си състезанието, особено с бързите обиколки когато остана доста след Алонсо на пистата при втория стоп.
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
kotse_botse написа:Blau&Weiss написа:Аз ли съм единствения почитатател на сребърните стрели?
Азми аз не съм точно на тях, а на Алонсо. За мен пак показа, че е голям. При положение, че Фераритата при еднакви обстоятелства (гуми, гориво) бяха с 0.3-0.4 секунди по- бързи и всички сочеха безпролемна двойна победа на тая писта... а Алонсо беше равностоен на Кими, видя се колко по- бърз е от Хамилтън и дори имаше шанс да спечели с хитрия ход с много кратък първи стоп, ако след втория стоп не беше излязъл точно зад 3 изостанали автомобила. А точно тогава Кими въртеше най- бързите си обиколки и Алонсо загуби много изпреварвайки ги с пълна кола и незагряти гуми.
Иначе поздрави за Кими, направи си състезанието, особено с бързите обиколки когато остана доста след Алонсо на пистата при втория стоп.

Голямата глава направо ще се пръсне от яд, че новобранеца го издухва отвсякъде.
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:...Шампионата тая година е доста добър въпреки че Кими реално няма шанс за титла
Оооо има има

-------------------------------------------
Генерално класиране при пилотите след 9 от 17 старта за сезона:
1. Луис Хамилтън 70 точки
2. Фернандо Алонсо 58
3. Кими Райконен 52
4. Фелипе Маса 51
5. Ник Хайдфелд 33
6. Роберт Кубица 22
7. Джанкарло Физикела 17
8. Хейки Ковалайнен 14
9. Александър Вурц 8
10. Ярно Трули 7
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Veso101 написа:kotse_botse написа:Blau&Weiss написа:Аз ли съм единствения почитатател на сребърните стрели?
Алонсо имал фен!!!
![]()
Голямата глава направо ще се пръсне от яд, че новобранеца го издухва отвсякъде.
А някои хора ще се пръснат от яд, че "бездарния" Алонсо взе две титли на Шумата, при все желанието на всички във формулата Шумата да се оттегли с титла.
И кво чак толкоз го издухва. Издухва го когато на Алонсо му се счупи скоростната кутия. И стартира 10-ти. Вчера се видя кой кого издуха. А и е нормално Алонсо да го изпитва спортна злоба, все пак иска да стане шампион, а Хамилтън засега му е най- сериозния конкурент, нормално да го е яд.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”