Някой може ли да ми каже нещо за Golf mk2 Fire and Ice?
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
fast_t написа:Колега leavon, именно от една твоя постната тема разбрах за "Fire and Ice" модела. Първоначално ме интересуваше, дали за това издание на mk2 има някви специално направени двигатели (по-мощни от стандартните за модела mk2). Също така, освен лепенките Fire and Ice, нещо друго различно по външният вид от стандартнире mk2 има ли?
musura ти е дал линк, в който подробно са описани особеностите на колата. Двигателите са няколко - моят е RP. Разликите от обикновените двойки не са само "лепенките". За разлика от моторите, боята е само лилава перла, купето отвън е на GTI с бели мигачи отпред, широка броня (лилава), широк нож, по-дълги в предната си част вежди на предните калници за връзка с ножа. Джанти Ещорил, на мястото на страничните мигачи има емблемата на модела. Задните стопове са затъмнени, пластмасата над осветлението на номера е с цвета на колата. Надписът Голф отзад е лилав. Интериорът е комбинация между лилаво и синьо на вратите и седалките. Седалките са спортни, а на предните облегалки има избродирани големи емблеми на модела, тавана е черен, волана на Пасат Б3. На капака на пепелника има емблема като на страничните мигачи.
Май друго не се сещам! А, бях срещал някъде да пише, че били произведени само 7000 броя! Виждал съм още една в Пловдив!
- dan4o_golf2
- Автомобил:
- Двигател:
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
Малко снимки от голфчето което се продаваше...Fire&Ice
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”