Как да научиш "хората" .....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Как да научиш "хората" .....
Около полвин година съм собственик на чисто нов апартамент комплект с него и гараж да вкарваме дзвера вътре да не го пече слънцето и да не му е студено зимата
, та за това време се позапознахме така по визиономия ,повечето хора не спират ама все ши са намери двама трима да спрат и да забравят да си преместят колата при условие че все човъркам нещо в гаража и нема как да не са ма виждали. /та споменавам майките им и са чуда докога бълкарският манталитет ще е такъв/ 
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление колега, в по-голямата си част нашия манталитет може да се обобщи така - правя нещата не както трябва а както мога, демек ако нема последствия ги правя както си искам...
Незнам защо ми става гадно да ти го казвам в прав текст, ама обикновено няколко спукани гуми вършат работа...
НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ПРАВ!!!
Незнам защо ми става гадно да ти го казвам в прав текст, ама обикновено няколко спукани гуми вършат работа...
НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ПРАВ!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да научиш "хората" .....
пишеш на гаражаmomo 1 написа:Около полвин година съм собственик на чисто нов апартамент комплект с него и гараж да вкарваме дзвера вътре да не го пече слънцето и да не му е студено зимата, та за това време се позапознахме така по визиономия ,повечето хора не спират ама все ши са намери двама трима да спрат и да забравят да си преместят колата при условие че все човъркам нещо в гаража и нема как да не са ма виждали. /та споменавам майките им и са чуда докога бълкарският манталитет ще е такъв/
"най близкия гумаджия е на 2км"

santo_trafficante написа: пишеш на гаража
![]()
![]()
или виж темата за пукнатия джам в основен форум
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
бъкам от идеиOne написа:santo_trafficante написа: пишеш на гаража
![]()
![]()
или виж темата за пукнатия джам в основен форум![]()
![]()
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:пишеш на гаражаmomo 1 написа:Около полвин година съм собственик на чисто нов апартамент комплект с него и гараж да вкарваме дзвера вътре да не го пече слънцето и да не му е студено зимата, та за това време се позапознахме така по визиономия ,повечето хора не спират ама все ши са намери двама трима да спрат и да забравят да си преместят колата при условие че все човъркам нещо в гаража и нема как да не са ма виждали. /та споменавам майките им и са чуда докога бълкарският манталитет ще е такъв/
![]()
![]()
нали ако ми спука гумите на другият ден колата ще му е равна със земята...не виждам как ще стане..
трябва да спи вътре...
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Най-добре ако има 4-5 по здравички комшии около вас се хващате, местите колата по средата на улицата и ченгетата ще се оправят с него.. имам подобен случей в Инстамбул бях малко, шофираме по едни малки улички и пред нас един автобус, и на едно кръстовище няма как да завие,защото е дълъг автобуса, имаше и спряла кола на завоя... да слязоха 4-5, преместиха колата и автобуса си мина без проблем.. 
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
chefito написа:..... на другият ден колата ще му е равна със земята....![]()
трябва да спи вътре...
... мисля, че ако някой реши да ми "изравни" колата ще трябва да има като минимум бронирана жилетка от по-висок клас, щото мунициите доста напреднаха като бронебойност.
Протегнати за молба длани и сълзи в очите има нулева спирачна сила към куршуми....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”