ДА СМЕНЯ ЛИ ГОЛФА ЗА FOCUS?
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Пич, ти може да продаваш коли, но не и частите и поддръжката за тях. Имам двама-трима приятели със сервизи, като видят Форд директно цената по две, а единия въобще не ги и приема. Само ще ти кажа, за смяна на съединител трябва да се свали половината мотор. Друг приятел си взе новото Мондео дизел, върви като, по-точно вървеше, като сина на вятъра, но на 26 хил. стана довиждане на моторетката и едни 7 бинки отлетяха.А самият факт, че като нови са на цената на корейските пръчки говори сам по себе си.Мани го тоя Форд, гледай си бизнеса и газ на Голфарата.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: ДА СМЕНЯ ЛИ ГОЛФА ЗА FOCUS?
ico_dc написа:и така колеги,изпадна ми евтиничък форд фокус 2005г. 2.0tdci 136ks. колата е с 3 врати навигация и доста екстри.въпроса ми е дали да слезна от голфа и да се кача на форд????някой от вас карал ли е такава кола и какви впечатления има,скърцане,пукане на пластмаски,двигателя добър ли е??за сега ме спира само това,че форда е с 6-скорости,а голфа автомат,но пък форда е на 5900км. а голфа на 80000км.даите някакви мнения.
http://img.data.bg/i.php?id=454506&ctrl_id=jmj3hs
http://img.data.bg/i.php?id=454508&ctrl_id=elktbc
http://img.data.bg/i.php?id=454509&ctrl_id=1ih86o
http://img.data.bg/i.php?id=454511&ctrl_id=zz1ea1
Колега, според вътрешна информация от "МОТО ПФОЕ", ТОВА Е КОЛАТА С НАЙ МАЛКО РЕКЛАМАЦИЯ(ПОЧТИ Е РАВЕН НА НУЛА) И Е ЕДИН ОТ НАЙ СПОЛУЧЛИВИТЕ МОДЕЛИ НО "FORD"
ТАКА ЧЕ СКАЧАЙ СМЕЛО И КАРАЙ СПОКОЙНО

УСПЕХ

Колега въпреки че и аз съм почитател на VW,то в случая този Focus не е за изпускане.На летището в Сливен съм виждал какво прави един такъв със същия двигател,мисля че беше със 6 скорости.Това нещо се опъва на Golf 3 ABF,даже да не кажа че го и дърпаше с кола и нещо.За максимална скорост незнам,но това което видях за малко ми хареса.А момчето което го кара твърди че при ръчка гори до 8-9 нафта най-много.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jordanpar написа:Колега въпреки че и аз съм почитател на VW,то в случая този Focus не е за изпускане.На летището в Сливен съм виждал какво прави един такъв със същия двигател,мисля че беше със 6 скорости.Това нещо се опъва на Golf 3 ABF,даже да не кажа че го и дърпаше с кола и нещо.За максимална скорост незнам,но това което видях за малко ми хареса.А момчето което го кара твърди че при ръчка гори до 8-9 нафта най-много.
При качествена ръчка 1.9/2.0литра дизели отиват сериозно на +11литра

В София 8-9литра ще му е нормалния разход

колега, карам форд мондео 2.0 tdci, мисля че е 130 коня, 6 скорости. доволен съм от вървене и разход, "столично" с клима е около 8/100, извън 5.3-5.8/100. за 2 години съм минал почти 108000 км само в България, сменяни са само консумативи - на 20000 км масло и филтри, накладки, на 95000 сменени предни дискове, няколко крушки.
аз съм много доволен. в софия съм, ако искаш пиши лс за да видиш как е колата на тези километри - дали ти "тропа" или нещо друго.
нещо за сравнение - смяна на масло, 4 филтъра, задни накладки, всичко е от мото пфое + труд - около 350 лв с ддс.
решението си е твое
поздрави
аз съм много доволен. в софия съм, ако искаш пиши лс за да видиш как е колата на тези километри - дали ти "тропа" или нещо друго.
нещо за сравнение - смяна на масло, 4 филтъра, задни накладки, всичко е от мото пфое + труд - около 350 лв с ддс.
решението си е твое
поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
ГОЛФА
Ще продаваш ли ГОЛФА.И то за колко пари.Гледам че е много добър.Иначе по въпроса според мен Голфа си е мн. добре и аз немаше да зема Фокуса.Нема да имаш проблеми с него щот е нов,ама като навъртиш 100-150000 км. ще видиш проблеми.Но според мен си запази Голфа.Това си е само мое мнение.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”