1-ви вариянт:
Автогаз сервиз Княжево:
Цена на Ланди Ренцо с обикновена бутилка, вакумен изпарител, обикновен ключ - 380 лв.
Цена на Ланди Ренцо с обикновена бутилка, електрически изпарител, ключ с индикация - 420 лв.
Сервиза няма газ-анализатор работи се на ухо (според колеги много добре, но аз имам леки проблеми със сместа и ми се искаше и това да се има напредвид)
Според тях от ключ с индикация няма смисъл защото не показва правилно. Също така вакумния изпарител работи по-добре с карбуратор, но ако реша да сменям колата и да си запазя газовота е по-добре за бъдеща моноинжекция.
2-ри вариянт:
Автораз сервиз на Ланди Ренцо в Хаджи Димитър (този в Младост и мен не ми изкефи)
Цена на Ланди Ренцо с обикновена бутилка, вакумен изпарител, обикновен ключ - 350 лв.
Цена на Ланди Ренцо с обикновена бутилка, електрически изпарител, ключ с индикация - 400 +- 2 лв.
Сервиза разполага с 6 компонентен газанализатор, космичски технологии и прочее

И на 2-те места бяха много любезни... адски рядко се случва и съм приятно изненадан.
Колебая се между 2-те места, като разликата от 50 лв. в цената не ме притеснава. Кошншчката си ще я карам поне още 2 години (надявам се).
Всякакви коментари и насоки са добре дошли, особено от хора които са минали през това. Благодаря ви и се надявам, че проучването ще помогне и на други с мойта дилема.
Ще помоля да пишете и кой вариянт смятате за по-добър от 350(380) или 400(420) лв.