Подръжка Поло 1.4 16v
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Данъка е 30лв
щотото сме точно на границата ... 74kW
Каското ... аз го застраховах в Армеец ... кам 650лв ми беше каско с гражданска + 40лв за маркиране и стикери!
премията е 7000лв!
Ангренажният ремък е 50лв на Gates със смяната незнам как ще дойде!
Ролките са към 50 едната и 80 другата а пистовият ремък е към 20!
Въздушният филтър е 28 бензиновият 20 (MANN са и двата!) за друго ... не се сещам да съм сменял сега!
а масленият филтър е някъв мини и струва към 10лв вместо стандартните 5лв за повечето коли! 

Каското ... аз го застраховах в Армеец ... кам 650лв ми беше каско с гражданска + 40лв за маркиране и стикери!

Ангренажният ремък е 50лв на Gates със смяната незнам как ще дойде!

Ролките са към 50 едната и 80 другата а пистовият ремък е към 20!

Въздушният филтър е 28 бензиновият 20 (MANN са и двата!) за друго ... не се сещам да съм сменял сега!

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за градксото ... си е малка ламя!
10 някъде ми прави сега!
Ама е много претенциозен към бензина!
Като не му сипеш хубав и се усеща доста! Извънградско със 100-110 към 5,5 по книга със 120 5,9л ама не съм го засичал скоро да ти кажа точно .... ама за пример ще ти дам братовчед ми който има 6N2 1,4 16V но 75к.с. и миналата седмица направи 8/100 разход с пускане от време на време климатик в София!
Засече го след изминаване на около 500км(незнам точно)
от пълно до лампа и пак пълно!
та значи тоя звер е някъде с 1л отгоре го сложи! 

- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Smoocki написа:А има ли някакви чисто срещани проблеми за да гледам за тях при закупуването на Такова Поло ? И горе долу да ми кажете колко храци примерно Градско в як трафик ....Оня ден пробвах такова и останах очерован ,това малко извън темата !
Най-напред гледай дали ти сълзи от семеринга на избирача на скоростната кутия. Това е единствения дефект, от който не малко хора са се оплаквали (в това число и аз). Друго, като дефект не се сещам, мойто го имам от септември и само това съм сменял. Като окачване са нечовешки здрави, а за двигателя....мърка та мърка

Малко повечко си харчи, но пък и върви на боргия

Градко в як трафик ми е качвало и до 12-13 литра, ама аз си го пришпорвам яко.
Онзи ден бях до морето, като съм карал само с 90-100 не повече и ми даде 5.5 литра на 100, направо неможах да повярвам, но ако го караш 120-130 си лапа към 6.5-7.0 . Това е за сега, ако имаш нещо конкретно, което да те интересува питай.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”