Хайде малко update.
Подготовката за боядисването включва и демонтиране на всички уплътнения и лайсни от вратите. (кой ще ге връща на местата им после не ми е ясно )
Като първа стъпка започваме от премахването на корите. След това имаме вече достъп до тази лайсна.
Тя е захваната само от няколко щипки. Дърпаме леко нагоре , и готово.
Това е един от двата винта ,който държи гредичката на малки прозорец (модел преди 89 )
След премахването им ,гредичката свободно излиза.
Тук виждате премахване на уплатнинието което води задните прозорци. Много е важно когато го сваляте задната и предната част да вървят заедно за да не се разкъса.
Ето го и един от винтовете който държи градичката за задното стъкло
Тук си играх доста време преди да загрея как да я изкарам. Трябва веднъж да се завърти на 90 градуса около оста си и после с лек напън излиза право нагоре.
Хронологията на последните снимки е следната. След като се
отказах от идеята че мога да открия задна маска се заех да си направя сам. Тоест да заменя само тази правата част под конзолата за стоповете е на нейно място да прикрепя нова ламарина. Следва един ден сваляне на старата. Свалянето включва разпробиване на местата на точковите заварки и помощ тук там от ъглощлайфа. Операцията премина успешно. Операцията се оказа безсмислена, защото на другия ден Ico_One се свърза с мен и ми съобщи добрата вест че в една морга (авто) в Пазарджик се мъдри една джета. Следва пътуване до въпросната морга и закупуване на цяла задна маска. Пак имаши кит на две места и леко крива, но доста по скромно от моята...нямам избор. Разходката до Пазарджик се оползотвори с биричка в компанията на Licho. Така и така си имам цяла маска и реших да режа още стари тинекйй от колата. Следва още един ден рязане, изчукване и премахване на излишни ламарини от "новата" маска. На последната снимка се вижда как всичко снощи в 20.00 е готово за монтиране. Прибирам се и виждам че колегта didkoltd и той ми намерил маска. Даже с оригиналната боя ....тя ще е. Сега всичко пак отначало.... Приемам облози дали колата ще е в движение до петък когато плана е да пътувам с нея на море.
Малко update и от днес. Настъпи часът да разкараме дръжките Мразя ги !
За целта изрязваме четири ламаринки които ще запълнят новополучените отвори. За предните врати размера е 100 мм на 230мм За задните пак 100мм ширина , а дължината в горня край е 260 мм , а на долния забравих утре ще меря.
Налагаме изрязаната ламаринка като гледаме всички отвори да се скрият зад нея и очертаваме с чертилката (заострен стоманен тел)
Изрязваме внимателно с ъглошлайфа като използваме тънък диск.
Ако всичко е изрязано точно след като наложим не би трябвало да има фуги.
След това започваме да прекапваме с телоподаващото. Добре е втори човек да подпира и намества ламаринката отзад през някой от отворите, който се откриват след сваляне на кората.
Идея е някак си да предпазите стъклото, от пръските получаващи се при рязането и заваряването. Най-обикновенно парче ламарина по цялата дължина на стъклото върши идеална работа.