Здравейте!Радвам се, че има такъв хубав сайт!Карам Пасат / модела е 92' / 1.8 МИ,седан седан повече от 10 г!Прави ми впечатление, че лятото в задръстването темп.се вдига над 100 градуса /поне така показва датчикът/ и тогава се включва перката!Не се е случвало да прегрява!В книжката на колата /немската/пише че това е нормално и работната температура на двигателя е по висока от на другите коли!Имам ли основание да се притеснявам!Моля ако някой разбира повече да ми даде съвет!благодаря предварително!Да!Прочетох всичко от предните теми и ми се изясниха нещата!Благодаря!
1
Работна температура на Пасат
Работна температура на Пасат
Последна промяна от HEAD на Вто 10 юли 2007 22:00, променено общо 2 пъти.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Работна температура на Пасат
HEAD написа:..Имам ли основание да се притеснявам...
Не. В техническия форум има май май май... 10 теми за температурата на Пасата. Прочети. Всичко е описано
Първо
Второ ако споделиш какъв точно модел Пасат караш ще е по лесно , ако е Б-3 спокоино моя е стигал и 110гр. рядко и то в много големи задръствания но се случва що се отнася за включването на перката , отчитането на температаурата и въобще охлаждането на Б-3ките(ако караш такъв разбира се) аз ти препоръчвам да използваш търсачката там има доста писано по тия въпроси , просто няма смисъл да се повтарят теми.
Опа колегата ме изпревари.

Второ ако споделиш какъв точно модел Пасат караш ще е по лесно , ако е Б-3 спокоино моя е стигал и 110гр. рядко и то в много големи задръствания но се случва що се отнася за включването на перката , отчитането на температаурата и въобще охлаждането на Б-3ките(ако караш такъв разбира се) аз ти препоръчвам да използваш търсачката там има доста писано по тия въпроси , просто няма смисъл да се повтарят теми.
Опа колегата ме изпревари.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Например, можеш да започнеш от тази тема и накрая да разплетеш Гордиевия възел. 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Погледни и тук:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
Има и на още много места обсъждано за грешните показания на термодатчиците.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
Има и на още много места обсъждано за грешните показания на термодатчиците.