За да не преписвам - ето темата там:
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1342337
Внимавайте с форума на Data.bg (или как гадно ме прецакаха)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
За да получиш гаранция за това, което купуваш е хубаво да ползваш специализирани магазини.
Купуването на уреди/части и т.н. втора употреба не е обвързано с никаква гаранция и оплакването ти е неоснователно.
Сега заради това, че си спестил някой лев от втората употреба ще си купиш нова карта този път от магазина, за да си сигурен в гаранцията...
Евтиното така излиза
Купуването на уреди/части и т.н. втора употреба не е обвързано с никаква гаранция и оплакването ти е неоснователно.
Сега заради това, че си спестил някой лев от втората употреба ще си купиш нова карта този път от магазина, за да си сигурен в гаранцията...
Евтиното така излиза

- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нещо май последните двама колеги не ме разбраха. Просто споделям, за да не се опари и някой друг. Изобщо не съм и предполагал, че е възможно мемори карта да се детектне като по-голям обем, отколкото е в действителност. За видеокарти знам - примерно Радеон 9550 с биос на 9600. Но за мемори карти с фалшив обем не бях чувал. И ако някой преди мен беше постнал такава тема сега нямаше да съм вътре. Това е.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”