Натура 2000 или как гъз глава затрива...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Трябва ли ЕС да ни глоби заради собственото ни тъпоумие?

Да
41
71%
Не
6
10%
Не ми пука изобщо
11
19%

Общо гласове: 58
Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Натура 2000 или как гъз глава затрива...

Мнениеот Tod » Вто 10 юли 2007 10:22

Стиви Джи написа: ... в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.

:shock Гледам и не вярвам на ушите си!!! :075:
Ти колега ако закачиш нещо от тия пари бравос,
но защо си мисля (пък и съм убеден), че нищо няма да се промени
за средностатистическия българин ... :gruebel Пак ще си останем изтърсаците на Европата ...

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Вто 10 юли 2007 10:31

те само пътищата да оправят и пак си закачил нещо :idea:

Потребителски аватар
dimy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimy » Вто 10 юли 2007 10:33

Стиви Джи написа:
Tod написа:
Стиви Джи написа: ...

На едно мнение сме значи :lol:
Искам само да изкажа мнението си по темата: Трябва ли ЕС да ни глоби заради собственото ни тъпоумие?
Майната им на всички от ЕС :034:

Да, трябва, защото в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.

а що не видите колко ограничения слага ЕС и колко народ вече си изпати , всички си милят като влеземе и мед и масло ще тече по улиците , аз за 7 те месеца членство не виждам никаде да е потекло но пък виждам затворени мандри , спрени авиокомпаний , вървим от износител на ток към вносител и режим , сега ще ни порежат и със старите коли , ще плащаме кражданска колкото каско , а като стане белята можеш да взееш само от едното място парите :lol:
Да вярно ще ни дадат 7 милярда. ма селд 10 г ще са взели от нас 14 милярда, що никой не каже колко ни е членската вноска на година. България един от проспериращите отрасли е туризма нямаме никакво производства ,а малкото което беше тръгнало да напъпва му е-майката ЕС с изискванията, найстина трябва да има контрол над строителсвото , но тъпата натура не обхваща само тва , знаеш ли колко фермери ще гризнат дървото заради нея щото нямат право да използват торове и химикали там кадето е натурата , а що не погледнеж на картата , че натурата се движи по поречието на река дунав , а каде е житница та ни ???

тая цялата пропаганда ми прилеча на някой кото ми рекламира да си сложа азот в колата и да си карам често на него - вдига моност ала бала ма и за момент не ти казва , че ще хвърлиш двигателя :evil:

п.п. и както я наричат "Датиго турат 2000 пъти"

Последна промяна от dimy на Вто 10 юли 2007 10:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Вто 10 юли 2007 10:34

:evil: те за това ни взеха бре , таз година глоба догодина пак и там хляб ядат

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Вто 10 юли 2007 12:44

Тука не става въпрос за ЕС и ползите от него. Те са ясни и са извън коментар. Всички имаме полза от ясни правила и от структурни фондове.

Мисля, че това е един от примерите как ще трябва да спазваме нормални правила или да ядем финансов бой.... :lol: Доволен съм, ако нашите политици имат някаква спирачка отвън инак сигурно ще продадат и малкото останало в държавата ...

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 10 юли 2007 13:09

Tod написа:
Стиви Джи написа: ... в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.

за средностатистическия българин ... :gruebel Пак ще си останем изтърсаците на Европата ...

Познавам хора, които вече взеха по програмите за насърчаване на дребния бизнес, само че имаха информация, защото се интересуваха. А това, че повечето хора в България нямат информация мисля, че се дължи на умишленото и задържане от определени кръгове, както и от липсата на заинтересованост от хората, които имат право да поискат. Нали не очакваш някой да дойде и да ти каже "на ти тия пачки европеецо, направи си бизнес". А това, дали ще останем изтърсаците на Европа си зависи изцяло от нас.
ПП
На ирландците като напрактика ЕС им ликвидира промишления риболов дали загинаха като държава и нация?

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 10 юли 2007 19:51

dimy написа: .........а що не погледнеж на картата , че натурата се движи по.....

:офф
Къде мога да я видя тази карта...?

Потребителски аватар
dimy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimy » Вто 10 юли 2007 21:52

Asen_D написа:
dimy написа: .........а що не погледнеж на картата , че натурата се движи по.....

имах предвид , че е по поречието на Дунав :roll:

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 10 юли 2007 22:03

dimy написа:
Asen_D написа:

имах предвид , че е по поречието на Дунав :roll:

Мааму стара,някой да ми каже какво и къде влиза в тая "Натура 2000",моля...

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 10 юли 2007 22:45

Tod написа:

Е за тва нищо не заслужаваме - щото чакаме да закачим нещо персонално.
P.S. ЕС не очаква нищо друго от нас освен свежа работна/философския коментар тва добро или лошо е е друга тема/ ръка -само дето няма да я намери тука щото сме мързеливи и нискоинтелигентни ориенталци.Иначе пари и лихви никой не очаква от нас в близките 20-30 години щото парите се раждат от свършена работа ,а не се намират в земята/освен в арабския свят де :lol: /

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 11 юли 2007 21:52

Стиви Джи написа:
Tod написа:
Kaizer Soze написа:... и да ни откажат фондове на стойност 100 милиона евро...Машалла, браво...

Е и!? Аз не съм видял (не съм чул, или не съм забелязъл) някакъв напредък в стандарта на живот на българина от 1939 г. насам (то и тогава си е било мизерия, ама карай :roll: ) Колкото и да наливат пари тук, обикновения човечец пак ще си е зле ... :wink:

Много отдавна си спомняш, бре. :lol: А за обикновения човечец си прав, че ще си зле, защото той само псува по форуми и по кръчми. Няма гражданско общаство, което да търси сметка на хората във властта за техните безчинства, защото то реално трябва да контролира властта, а не властта да се контролира сама себе си.

А а а взе ми го от устата.Така ще е .Докато мрънкаме и се сополивим
ще го ядем забелен.А колкото до това да глобяват БГ,аз съм за.Да глобяват да режат да не дават това ще ни ооправи нас.А също и повече екзекуции.Вижте ги румънците.Праснаха Чеушеско и ся не можем ги стигна дори и да спрат.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”