Стиви Джи написа: ... в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.

Ти колега ако закачиш нещо от тия пари бравос,
но защо си мисля (пък и съм убеден), че нищо няма да се промени
за средностатистическия българин ...

Стиви Джи написа: ... в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.
Стиви Джи написа:Tod написа:Стиви Джи написа: ...
На едно мнение сме значи![]()
Искам само да изкажа мнението си по темата: Трябва ли ЕС да ни глоби заради собственото ни тъпоумие?
Майната им на всички от ЕС
Да, трябва, защото в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.
Tod написа:Стиви Джи написа: ... в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.
Гледам и не вярвам на ушите си!!!
![]()
за средностатистическия българин ...Пак ще си останем изтърсаците на Европата ...
Tod написа:Стиви Джи написа: ... в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.
Гледам и не вярвам на ушите си!!!
![]()
за средностатистическия българин ...Пак ще си останем изтърсаците на Европата ...
Стиви Джи написа:Tod написа:Kaizer Soze написа:... и да ни откажат фондове на стойност 100 милиона евро...Машалла, браво...
Е и!? Аз не съм видял (не съм чул, или не съм забелязъл) някакъв напредък в стандарта на живот на българина от 1939 г. насам (то и тогава си е било мизерия, ама карай) Колкото и да наливат пари тук, обикновения човечец пак ще си е зле ...
Много отдавна си спомняш, бре.А за обикновения човечец си прав, че ще си зле, защото той само псува по форуми и по кръчми. Няма гражданско общаство, което да търси сметка на хората във властта за техните безчинства, защото то реално трябва да контролира властта, а не властта да се контролира сама себе си.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта