Стиви Джи написа:Tod написа:Стиви Джи написа: ...
На едно мнение сме значи
Искам само да изкажа мнението си по темата: Трябва ли ЕС да ни глоби заради собственото ни тъпоумие?
Майната им на всички от ЕС

Да, трябва, защото в следващите години ще дадат 7 милиарда евро, за да си постегнем кочината.
а що не видите колко ограничения слага ЕС и колко народ вече си изпати , всички си милят като влеземе и мед и масло ще тече по улиците , аз за 7 те месеца членство не виждам никаде да е потекло но пък виждам затворени мандри , спрени авиокомпаний , вървим от износител на ток към вносител и режим , сега ще ни порежат и със старите коли , ще плащаме кражданска колкото каско , а като стане белята можеш да взееш само от едното място парите
Да вярно ще ни дадат 7 милярда. ма селд 10 г ще са взели от нас 14 милярда, що никой не каже колко ни е членската вноска на година. България един от проспериращите отрасли е туризма нямаме никакво производства ,а малкото което беше тръгнало да напъпва му е-майката ЕС с изискванията, найстина трябва да има контрол над строителсвото , но тъпата натура не обхваща само тва , знаеш ли колко фермери ще гризнат дървото заради нея щото нямат право да използват торове и химикали там кадето е натурата , а що не погледнеж на картата , че натурата се движи по поречието на река дунав , а каде е житница та ни ???
тая цялата пропаганда ми прилеча на някой кото ми рекламира да си сложа азот в колата и да си карам често на него - вдига моност ала бала ма и за момент не ти казва , че ще хвърлиш двигателя
п.п. и както я наричат "Датиго турат 2000 пъти"